Starity

Jennifer Lopez elmesélte, hogy történt a lánykérés

2022. április 13. 11:11   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő ennél boldogabb nem is lehetne, újra igent mondott Ben Afflecknek.

hirdetés

Jennifer Lopezről nemrég írtuk meg, hogy Ben Affleck közel húsz évvel szakításuk után újra eljegyezte, ezúttal egy különleges, zöld gyémánttal. 

Lopez most a rajongóinak szánt hírlevelében azt is elárulta, hogy a lánykérés egy szombat este történt, amikor ő épp fürdőt vett:

Szombat este volt, én a kedvenc helyemen tartózkodtam (a kádban, habfürdőt vettem), amikor az én szép szerelmem letérdelt elém és megkérte a kezem. Egyszerre mosolyogva és könnyezve néztem a szemébe, próbáltam felfogni a tényt, hogy húsz évvel később mindez újra megtörténik. Alig tudtam megszólalni, mire ő megkérdezte: "ez egy igen?", és én azt mondtam: "igen, hát persze, hogy igen!".

- írta Lopez, aki szerint pont az egyszerűsége tette nagyon romantikussá a lánykérést: 

Óriási mosolyom volt, könnyek peregtek az arcomon, olyan hihetetlenül boldognak és teljesnek éreztem magam. Semmi flancos nem történt, de ez volt a legromantikusabb dolog, amit valaha elképzeltem. Egy szimpla, csendes szombat este otthon, ahol két ember megígéri, hogy mindig ott lesznek egymásnak. Két nagyon szerencsés ember. Kaptunk egy második esélyt az igaz szerelemre.

Jennifer egy a levélhez tartozó videóban a gyűrűről is ejtett pár szót:

(...) Odaadta a gyűrűt, és azt mondta, zöld gyémánt. A zöld a kedvenc színem, mindig is a szerencseszínem volt. Nyilvánvalóan mostantól örökké a szerencseszínem lesz. Olyan sokat jelent, amikor valaki gondol rád, szeret és ismer téged. A legtökéletesebb pillanat volt. Olyan szerencsésnek érzem magam. Nem gyakori, hogy kapsz egy második esélyt az igaz szerelemre.

- mondta.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek