Starity

Kim Kardashian most már Pete Davidson testét is photoshopolja?

2022. április 14. 21:09   |   Szerző: Four

A hírességgel kapcsolatban elkezdtek találgatni, hogy talán szerelmét is átalakítja a fotókon.

hirdetés

A Kardashian-Jenner családról tudni lehet, hogy imádják megszerkeszteni Instagramra posztolt fotóikat - most azonban Kimmel kapcsolatban az a vád érkezett, hogy szerelme, Pete Davidson testét is átalakította kicsit a legutóbbi közös fotójukon. 

A dolgot a @ProblematicFame nevű Instagram-oldal vetette fel, amely többek között a celebek Instagramra posztolt képeit egyéb róluk készült fotókkal hasonlítja össze. Az oldal szerint Kim Pete állvonalát és az orrát is megszerkesztette kicsit, ezért összehasonlításként egy másik képet is Kardahsian fotója mellé rakott. Az összehasonlítás ide kattintva látható.

A kommentelők egy része azon a véleményen van, hogy Kim fotója igenis szerkesztve lett - egy másik része azonban úgy gondolja, nincs megpiszkálva a fotó, és a mellé hasonlításként tett SNL-es fénykép egyszerűen csak kicsit más szögből készült, ezért látható bármi különbség.

A Page Six forrása is az utóbbi véleményt képviseli: 

Pete orra és nyaka nem lett megváltoztatva. Az egymás mellé rakott fotók más szögből mutatják az arcát, és szélesebben is mosolyog, így aztán nem lehet összehasonlítani őket.

- nyilatkozta az illető.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek