Starity

6 eljegyzés, 3 házasság - ők kérték meg Jennifer Lopez kezét!

2022. április 15. 13:01   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő több szerelmének is igent mondott, ebből a listából kiderül, kik ők!

hirdetés

Jennifer Lopez le sem tagadhatná, hogy "szerelmes a szerelembe": a színész-énekesnőt hatszor jegyezték el eddig, és háromszor már házasság is lett a lánykérésből. Most újra menyasszony lett a híresség, ezúttal régi-új szerelme, Ben Affleck a szerencsés vőlegény. Ha kíváncsi vagy, kik voltak Lopez korábbi vőlegényei/férjei, az alábbi listából megtudhatod: összefoglaltuk a választottakat!

 

1. Ojani Noa

Embed from Getty Images

1997-ben J.Lo hozzáment Ojani Noahoz: a férfi egy ideig pincérként dolgozott abban az étteremben, ahová Lopez gyakran betért karrierje elején. Noa egy 15 ezer dolláros, könnycsepp alakú gyémánttal kérte meg Jennifer kezét, de a házasságuk rövid ideig tartott: kevesebb mint egy év után elváltak. Ráadásul a kapcsolatuk az idő folyamán sem enyhült, 2010-ben Noa azzal fenyegette Lopezt, hogy nyilvánosságra hoz egy felvételt, amelyen szerelmeskedtek. A dologból bírósági ügy lett.

2. Cris Judd

Embed from Getty Images

A színész-énekesnő 2001-ben feleségül ment az egyik háttértáncosához, Cris Juddhoz, és smaragdcsiszolású gyémánt állítólag hatszámjegyű összegbe került a férfinak. A pár Lopez "Love Don't Cost a Thing" című dalának klipforgatásán talákozott, és sajnos ez a frigy sem tartott sokáig: 9 hónappal azután, hogy összeházasodtak, szét is mentek. Judd "cirkusznak" nevezte az esküvőjüket, és kijelentette, "nem tudja megmondani, miért nem működnek Lopez kapcsolatai".

3. Ben Affleck

Embed from Getty Images

Ki ne emlékezne a "Bennifer"-időszakra? J.Lo és Ben Affleck a "Gigli" című filmjük forgatásán ismerkedett össze, és rövid időn belül nagyon egymásba habarodtak. Affleck 2002-ben jegyezte el Lopezt egy Harry Winston-gyémántgyűrűvel, amely rózsaszín volt és körülbelül 2,5 millió dollárt ért. Affleck hatalmas divatot teremtett, a lánykérése után igazán kelendővé váltak a színes gyémántgyűrűk. Ám 2004-ben szakítottak: Ben 4 nappal az esküvő előtt felbontotta az eljegyzést, és Lopez elmondása szerint ez volt az első, hogy úgy érezte, igazán összetört a szíve.

4. Marc Anthony

Embed from Getty Images

A színész-énekesnő viszont nem sokáig nyalogatta a sebeit az Affleckkel való szakítás után: még abban az évben hozzáment Marc Anthonyhoz, aki egy 8,5 karátos, kb 4 millió dolláros kék gyémántgyűrűvel jegyezte el. A zenésszel 2011-ig egy párt alkottak, született két gyermekük, Max és Emme. Lopez utólag úgy emlékezett vissza erre a házasságára, hogy valószínűleg túl gyorsan akart túllépni Afflecken: 

Visszagondolva mélyen belül tudtam, hogy ez egy sebtapasz a vágásra, és hogy a sebemet nem varrták össze, nem gyógyult meg.

- mondta. 

5. Alex Rodriguez

Embed from Getty Images

Alex Rodriguezzel 2017-ben jött össze a híresség (a Marc Anthonyval való szakítása után 4 hónappal egyébként összejött az egyik táncosával, Casper Smarttal, akivel egészen 2016-ig együtt volt, Smart azonban nem jegyezte el Jennifert.), és az ex-Yankees-sztár 2019-ben húzott gyűrűt J.Lo ujjára. Egy 16 karátos smaragdcsiszolású gyémánttal kérte meg a kezét, amely kb. 1,8 millió dollárt ért. A pár a koronavírus miatt kétszer is elhalasztotta az esküvőt, aztán 2021-ben végleg szakítottak (Rodriguezzel kapcsolatban felmerült a hűtlenség vádja is.)

6. Ben Affleck (újra)

Embed from Getty Images

Nemrég írtunk róla, hogy Ben Affleck másodszor is megkérte Lopez kezét, csaknem 20 évvel azután, hogy először összejöttek. J.Lo a rajongóinak szánt levélben elárulta, hogy egy teljesen egyszerű szombat este történt a lánykérés, ő épp fürdőt vett, amikor szerelme letérdelt elé, és ezúttal egy zöld gyémántgyűrűt húzott az ujjára. Ismerőseik szerint bár Jennifer odáig van a boldogságtól, még nem kezdték el tervezni az esküvőt, mert lassan szeretnének haladni.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek