Starity

Julia Roberts évek óta nem vállalt szerepet romantikus vígjátékban, elárulta miért

2022. április 20. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, miért hanyagolta mostanság az ilyen típusú filmeket.

hirdetés

Julia Roberts nagyon régen vállalt főszerepet romantikus vígjátékban: Roberts már több évtizedes színészkarriert futott be és az utóbbi időben sem tétlenkedett, de a könnyedebb főszerepeket hátrahagyta egy időre. A színésznő elmondása szerint jó oka volt rá:

Ha olvastam volna olyan forgatókönyvet, ami "Sztárom a párom"-, vagy "Álljon meg a nászmenet!"-kaliberű, akkor elvállaltam volna. Egészen mostanáig nem találtam ilyet: nemrég forgattam egy filmet (Ticket to Paradise), amit Ol Parker írt és rendezett.

- mesélte a színésznő, majd hozzátette, a családja is döntő ebben a kérdésben:

Ha azt gondoltam volna valamiről, hogy elég jó, akkor megcsináltam volna. De született 3 gyerekem az elmúlt 18 évben. Ez méginkább megemeli a lécet, mert most már nem csak az jár a fejemben, hogy elég jó-e a produkció, hanem egy logisztikai feladvány a férjem munkabeosztása és a gyerekek iskolai teendői meg a nyári szünet mellett a forgatás. Most már nem csak úgy elvállalom, ha meg akarok csinálni egy filmet. Büszke vagyok rá és a feladatomnak érzem, hogy otthont teremtsek a családomnak és velük legyek.

- mondta.

Roberts a '90-es években a hollywoodi romantikus vígjátékok egyik legkedveltebb főszereplője volt: a fent említettek mellett többek között a Micsoda nő (1990) című ikonikus filmben, a Zűr bajjal jár-ban (1994), illetve az Oltári nő (1999) című produkcióban is megjelent.

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html"> hu.depositphotos.com

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek