Starity

Így ünnepelte Lily-Rose Depp a 23. szülinapját - fotók

2022. május 31. 04:04   |   Szerző: Four

A modell betöltötte huszonharmadik életévét, virágokkal ünnepelte szülinapját.

hirdetés

Lily-Rose Depp 23 éves lett! A modell pink ihletésű születésnapjáról posztolt több képet: rózsaszín virágokkal és "szülinapos hercegnő"-szalaggal ünnepelte az újabb évfordulót. 

Depp, aki jelenleg The Weeknddel közös sorozatát forgatja, korábban elárulta, még akár az édesapjával, Johnny Depp-pel is szerepelhet egy produkcióban, bár erre most nem lát esélyt:

Szerintem soha nem mondd, hogy soha. Ez nem olyasmi, ami jelenleg számításba jön nálam. Ami most érdekes számomra, az az egy kifejezett karakter, akit lehet, hogy játszani fogok, és a történet, amit elmesél. De igen, szeretnék nagy színészekkel együtt forgatni. 

- jelentette ki a modell. 

Johnny Depp rágalmazási ügye egyébként lassan a végéhez közeledik: a színész 50 millió dollárra perelte Amber Heardöt, aki egy 2018-as Washington Post-cikkben azt írta, családon belüli erőszak áldozata volt - név szerint azonban nem említi benne a színészt. Depp szerint a cikk után rengeteg munkalehetőségtől esett el, és jelentős anyagi kára keletkezett. 

Heard viszontkeresetet adott be Depp ellen, szerinte a színész ügyvédjének, Adam Waldmannek nyilvános kijelentései tönkretették a hírnevét és megakasztották a karrierjét. 

Lily-Rose egyébként nem volt ott Johnny és Amber 2015-ös esküvőjén, a színész szerint lánya "számos dolog miatt nem ápolt jó viszonyt" Hearddel.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek