Starity

Joe Jonast majdnem letartóztatták

2010. november 27. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Greene színésznőt és Joe Jonas énekest majdnem letartóztatták Abu-Dzabi repülőterén, mivel az utóbbi személy véletlenül egy késkészletet hagyott a kézipoggyászukban.

hirdetés
Joe Jonast majdnem letartóztatták

Hollywood egyik legújabb párja – akik körülbelül négy hónapja randizgatnak – éppen a Jonas-fiú turnéja miatt utazgatott, amikor kellemetlen szituációban találták magukat. A párt ugyanis leállította a biztonsági őrség, miután a Rock tábor film sztárja egy teljes, újonnan vásárolt késkészletet hagyott a bőröndjében!

„Épp New Yorkba tartottunk, szóval rengeteg biztonsági őr volt ott és sok ellenőrzés. Az egyiken meglepő módon átjuttotunk, de amikor a másikon mentünk, az őrök megálltak és furcsa arccal néztek ránk – kezdte Ashley a nyilatkozatot. – Megkérdezték, hogy mi van a táskánkban. Joe-ra néztem, aki átnézte a cuccait, és megtalálta benne a sajtvágó késeit. Ránéztem, és megkérdeztem, hogy »Komolyan ott hagytad a kést a táskájádban?«. Ő meg azt mondta, »Hupsz«. De a »hupsz« itt nem elég. Majdnem letartóztattak minket” – tette hozzá.

Miután elmagyarázták a félreértést, át kellett rakniuk a késeket Joe másik börőndjébe.

„Nagyon kínos volt” – nyilatkozta az énekes barátnője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek