Starity

Hailey Bieber sokkal nagyobb biztonságban érzi magát, amióta terápiára jár

2022. június 01. 20:08   |   Szerző: Four

A modell elárulta, nagy mértékben javult az élete, amint elkezdett terápiára járni.

hirdetés

Hailey Bieber a YouTube-csatornájára készített videóban árulta el, milyen fontosnak tartja, hogy figyeljünk oda mentális egészségünkre. 

Bieber elmondása szerint négy évvel ezelőtt kezdett el terápiára járni, és bár eleinte ódzkodott a dologtól, most már tisztán látja, mennyit javult az élete ettől a döntéstől. 

Az elején nem voltam biztos benne. De ahogy egyre idősebb lettem, a terapeutámmal való kapcsolatom igazán fontos lett. Egy olyan teret nyitott nekem, ahol biztonságban érezhetem magam, bármiről beszélhetek, és nem ítélkeznek felettem. 

- mesélte.

Elég nehezen vallom be, ha nehéz időszakon megyek keresztül. És az idővel egyre jobban megtanulom, hogyan mutassam meg a sérülékeny oldalam ahelyett, hogy megpróbálnék mindent összetartani.

Hailey szerint a természetben való sétálgatás, a légzőgyakorlatok és a közösségi platformok böngészésének lecsökkentése is nagyban hozzájárult az életminősége javulásához:

Olyasvalaki vagyok, aki sokat küzd azzal, hogy mindenkinek szeretne megfelelni. Tényleg szeretném, hogy az emberek kedveljenek, és figyelek rá, hogy mit mondanak vagy gondolnak. Most abban a szakaszban vagyok, hogy megpróbálok egészséges kapcsolatot kialakítani a közösségi médiával. 

- mesélte. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek