Starity

Miért olyan népszerű az iPhone a hírességek körében?

2022. június 22. 09:09   |   

Bizonyára mindenki észrevette már, hogy a legtöbb híresség odavan az Apple kütyüiért. Legyen szó Macbookról vagy épp a zsebből elővillanó iPhone-ról, szinte kötelező darabként jelennek meg a hírességek uniformisának részeként. Könnyen elcsodálkozhatunk rajta, hogy vajon miért is lehet ez? Lássuk csak!

hirdetés
Miért olyan népszerű az iPhone a hírességek körében?

Hackertámadások és a celebség

A legtöbb híresség életében szinte hemzsegnek a paparazzik. A celebekről ellőtt lesifotók – főleg, ha valami tabu dologról van szó – hihetetlen sok pénzt érhetnek a lesifotósok számára. Azonban az internet világában már nem szükséges feltétlenül egy fényképezőgéppel a bokorban bujkálni. Éppen elég hozzáférni a személyes számítógépükhöz vagy telefonjukhoz. Ezeken keresztül a hackerek megszerezhetik az ott tárolt privát fényképeket és dokumentumokat – de akár az ezekbe épített kamera, valamint a mikrofon hozzáférésével teljesen le is hallgathatják őket. Az így megszerzett kompromittáló információk rengeteg pénzt érhetnek. Legyen szó akár zsarolásról, akár csak a bulvárlapoknak történő értékesítésükről, biztosan nem marad üres a marka azoknak, akiknek ilyen adatokat siker megszerezniük. Az Apple termékei viszont saját külön Mac operációs rendszerükkel, és a központi tárolóból telepített programokkal kiemelkedő biztonsági funkciókkal rendelkeznek. Nem csodálkozhatunk tehát, ha már csak emiatt is sok híresség odavan az iPhone-okért.

Különleges dizájn és prémium minőség

A legtöbb iPhone valóban kiemelkedő esztétikával rendelkezik, olyan letisztult megjelenéssel, ami jól passzol a legdivatosabb outfitekhez is. A legtöbb iPhone tok például rendkívül egyedi tervezéssel kerül a boltokba. Tehát valljuk be, tényleg szép kis készülékekről beszélünk – nem is véletlen, hiszen egy prémium márka termékeiről van szó. Ha pedig már prémium, akkor valljuk be, a legtöbb híresség kétségkívül kedveli a drága dolgokat. Ez amolyan státusszimbólumot is jelent számukra – de talán a közemberek körében ez másképp volna? Na, ugye. Egyáltalán nem csodálkozhatunk tehát rajta, ha a legtöbb híresség kezében ott figyel egy-egy iPhone.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek