Starity

David Harbour szeretné, hogy Jacob Elordi alakítsa a fiatal Hoppert

2022. július 06. 14:02   |   Szerző: Four

A színész elárulta, örülne neki, ha más színészek is alakíthatnák Jim Hoppert.

hirdetés

David Harbour, a Stranger Things sztárja a GQ magazinnak nyilatkozott arról, számára mi lenne a legkedvezőbb forgatókönyv egy potenciális Stranger Things-előzménysorozat tekintetében. 

Habár a sorozat alkotói, Matt és Ross Duffer már kijelenteték, hogy lesz spin-offja a Stranger Thingsnek, de "1000%-ban más lesz, mint az eredeti produkció". 

Ennek ellenére Harbour eljátszott a gondolattal, mi lenne, ha előzménysorozatot kapna a Stranger Things: a színész szerint Jacob Elordi lenne a tökéletes fiatal Hopper:

Ő tudna olyan jóképű lenni, mint én húszévesen. Szerintem ezen a ponton Hopper egy olyan karakter lett, aki tud létezni függetlenül tőlem. Ha [a készítők] előre vagy vissza akarnak menni az időben... örülnék, ha láthatnék más színészt is, amint Hoppert alakítja, kíváncsi lennék, hogy mit hoznának ki belőle. 

- mondta, majd a már most várva várt ötödik évadról is szót ejtett:

Szerintem jövő évben kezdjük el forgatni. Idén befejezik a forgatókönyvet, de elő kell készülniük meg minden, szóvel remélem idén. De azt hiszem ez a terv. Valószínűleg 2024 közepén jelenik meg, az utóbbi évadok alapján. 

- mondta.

 

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek