Starity

Csúszda, kisasztal és székek a kertbe, hogy a kicsik is jól érezzék magukat!

2022. július 12. 21:09   |   

Akik szülőként sokat járnak a játszótérre, tudják, hogy a játszóterek nélkülözhetetlen eleme a csúszda. Ha van két hely, ahová le lehet menni a gyerekekkel ilyen melegben és az egyik hely kisebb, de van benne csúszda, akkor biztosan oda vágyik majd az a gyerkőc.

hirdetés
Csúszda, kisasztal és székek a kertbe, hogy a kicsik is jól érezzék magukat!

Általában hozzá van építve egy komplex játszótéri elemhez vagy akár egy monumentális darabhoz, de ma már csodálatos játszóterekre bukkanhatunk hazánkban, sőt egyre nagyobb számban vannak már vizes játszóterek is, melyeknek hasznát különösen a belvárosi betondzsungelek között veszik igénybe a szülők és gyerekek.

Kerti kiegészítők a kisebbeknek is!

A gyerekek már egészen kicsi korban ügyesen el tudják magukat foglalni. Olyan vicces játékokat találnak ki, hogy magunk is elmosolyodunk. Ahogy nőnek, egyre többet szerepjátékoznak, ezekhez pedig nagyon jól jönnek különféle bútordarabok. A Curver-Lifestyle kerti játékai között csúszdákat, kisasztalokat, székeket, multifunkcionális asztalokat és varázslatos műanyag kerti kisházakat találunk.

Igaz ugyan, hogy a kisgyerek sokszor jól el tudja magát foglalni, de ha több órán keresztül van munkánk, fontos tennivalónk, akár házimunkánk, és nincs nagyszülő, se babysitter a közelben, akkor bizony elkél az olyan kiegészítő, amely nem csak 20 percre köti le a gyereket.

Mesés mézeskalács házak

Bizony ezek a csodás Keter műanyag házak úgy néznek ki, mintha a Jancsi és Juliska című meséből pottyantak volna ki. Változatos színkombinációkban és elrendezésben kaphatók. Vannak olyan darabok is, melyek összecsukhatóak. Ez különösen jól jön olyan esetekben, amikor előre gondolkodunk és eszünkbe jut, hogy az őszi és téli hónapok beköszöntével hol is fogjuk tárolni ezeket a kiegészítőket?

Ilyenkor jól jön egyrészt, ha össze tudjuk csukni és télre eltehetjük egy tárolóba, garázsba. Ugyanakkor az ilyen kisméretű házak simán beférnek egy nappaliba, de még egy nagyobb gyerekszobába is. Ilyenkor nem lesz gond a hideg időben sem, hogy mivel foglalja el magát a gyerek, amíg anyának és apának más dolga akad. Ráadásul át lehet hívni barátokat, és indulhat is a gyerekzsúr.

Tökéletes kiegészítő a csúszda

Akár önálló darabként, akár a csodás kerti ház kiegészítőjeként mindenképpen hasznos gyerekjáték a csúszda. Már egészen totyogó kortól alkalmazható, könnyű, de mégis masszív darab. Ha netán fel is borul vele a gyerek, nem fog magában kárt tenni. A kisházhoz hasonlóan bevihető a nagy házba és nem lesz gond vele a téli időszakban.

Szerepjátékozás vagy csak egyszerű mókázás esetén könnyen hozzáilleszthető a kisházhoz, méretben is passzol. A Keter márkanév garanciát jelent arra vonatkozóan, hogy biztosak lehetünk benne, prémium minőségű termékekkel van dolgunk. A legfontosabb jellemzőjük, hogy jól bírják az időjárás szélsőséges viszontagságait, így, ha nyáron hónapokig kint marad, akkor sem lesz velük semmi gond, nem csupán egy szezonra lettek tervezve.

A kivitelezés biztonságos, az összeszerelés gyors és egyszerű, és akár családilag, mintegy közös programként is elvégezhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek