Starity

Kourtney Kardashian tagadja, hogy fia kikotyogta Kylie Jenner állítólagos lánybúcsúját

2022. július 22. 12:12   |   Szerző: Four

Felröppent a hír, hogy Kylie Jenner hamarosan összeházasodik Travis Scott-tal.

hirdetés

Lehetséges, Kourtney Kardashian és Scott Disick fia, Mason újra felkavarta az állóvizet. Egy Instagram-fiókból ugyanis nemrég a 12 éves fiú nevében jelentkezett be valaki, és újabb pletykákak terjesztett Kylie Jennerrel kapcsolatban: méghozzá, hogy Kylie hamarosan férjhez megy rapper szerelméhez, és nemrég a lánybúcsúját ünnepelte fehér ruhában.

Az Instagram-oldal kezelője a következőket írta:

Sziasztok srácok! Mason vagyok, a kedvencetek LOL. Ezek az új fejlemények: Kylie férjhez megy, és... ezért viselt legutóbb csk ő fehéret!!!

- jelenetette ki az illető, aki arra utalt, hogy a minap Jenner két nővérével, Kimmel és Khloe-val illetve több más barátnőjével ment bulizni egy fehér miniruhában. 

Kourtney később tagadta, hogy fia csinálta volna az Instagram-fiókot, szerinte valaki egyszerűen csak Masonnek adta ki magát:

Helló mindenkinek, remélem nagyszerű csütörtökötök van. Hónapokkal az ilyen esetek után azt hinnénk, hogy tudjátok, NEM Mason áll ezek mögött a hamis profilok mögött, de ezek szerint van, aki mégsem. Szóval akkor tisztázom: NEM Mason áll a hamis profilok mögött, amelyek a családomról beszélnek.

- írta. 

Habár Kardashian vehemensen tagadja, hogy fia állna a dolgok hátterében - azért korábban már többször is volt arra példa, hogy Mason titokban Instagramon illetve TikTokon is profilt készített magának. 

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek