Starity

Elérhető épületautomatizálás egyszerűen és hatékonyan

2022. július 24. 14:02   |   

Ugyan ma már az okosotthon kifejezés sokak számára nem ismeretlen, mégis sokan vannak olyanok, akik bár kacérkodnak a gondolattal, elérhetetlen számukra egy ilyen rendszer megvalósítása. Nekik szól a cikkünk, hogy ők is megvalósíthassák álmaikat!

hirdetés
Elérhető épületautomatizálás egyszerűen és hatékonyan

Mind vállalkozások, mind magánszemélyek számára elérhető okosotthon rendszer a Nective Smarthome System. A legtöbb épületet optimalizáló szisztéma képes arra, hogy az ingatlan a lehető legköltségtakarékosabban, ugyanakkor maximális komfortot biztosítva működjön.

Ugyanakkor ezek a megoldások jellemzően külön programozást igényelnek ahhoz, hogy valóban biztosítani tudják ezeket. Természetes, hogy ez nem kizárólag azzal jár együtt, hogy egy plusz feladatot kell teljesíteni a rendszerrel kapcsolatban, hanem az ezzel járó kiadásokat is jelentős mértékben növelik. Ráadásul ezekben a teljesen egyedi programokban előfordulhatnak olyan hibák is menet közben, amely miatt további javításokra, módosításokra van szükség. Arról nem is beszélve, hogy amennyiben később módosításokat szeretnénk eszközölni, ismét a programozó munkájára kell támaszkodnunk, ami értelemszerűen további költségeket is generál majd.

További hátrány, hogy a központi intelligenciával működő rendszerek annak meghibásodása esetén akár teljesen elveszíthetik működőképességüket. A Nective Smarthome System alkalmazásával mindez teljesen kiküszöbölhető! Tarts velünk és ismerd meg ennek az innovatív megoldásnak a pozitív tulajdonságait.

Elfelejthetjük a programozást

Amikor a Nective Smarthome System beszerelése és beümezelése megtörténik, egyszerűen csak ki kell választani a megfelelő üzemmódot, s már a villanyszerelő szakember ennek megfelelően fogja bekötni. Egy vezérlés alá tartoznak a különféle modulok, például a fűtés vagy a világítás, ráadásul ezek automatikusan a valóságnak megfelelően fognak megjelenni az egyszerűen letölthető és kifejezetten felhasználóbarát applikációban.

Nagy fokú biztonságot nyújt

Mind a külső támadásokkal szemben, hiszen nem vezeték nélküli rendszerről beszélünk, de az ingatlan védelmének szempontjából is, mivel minden problémát, meghibásodást azonnal jelez. Emellett, mivel az egyes modulok egymástól függetlenül működnek, ezért amennyiben egyikükkel bármi gond adódik, az a többit semmilyen szempontból nem befolyásolja.

Bővíthető, módosítható később is

Előfordulhat, hogy idővel több területet vonnánk be a rendszerbe, ahogy az is, hogy egyik modul helyett inkább mást szeretnél rajta keresztül vezérelni. Egyiknek sincs akadálya, mindegyik megvalósítható.

Elérhető ár

A legjobbat hagytuk a legvégére, pedig ez nagyon fontos szempont, ha fejleszteni szeretnénk az otthonunkat: a Nective Smarthome System sokkal kedvezőbb költségekkel jár a többi megoldáshoz képest, hiszen nem kell a programozásra költenünk, miközben mind a telepítés, mind a rendszer használata elérhető anyagiak mellett valósulhat meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek