Starity

Nagykiszerelésű szoftverek, avagy csomagban (ez is) jobban megéri!

2022. július 25. 14:02   |   

A szupermarketek és diszkontok polcai között sétálva már megszokhattuk, hogy a nagykiszerelésű termékek vásárlásával, vagy éppen a csomagajánlatokkal komoly pénzeket spórolhatunk meg, így az igazán tudatos, árérzékeny fogyasztók általában levadásszák ezeket a szuper ajánlatokat.

hirdetés

Kombinálj és nyerj!

Talán elsőre meglepő, hogy ugyanez a technika akár a számítógépes programok világában is működhet! Persze az eredeti Microsoft licenszeket nem a Tesco vagy a Lidl polcain érdemes keresnünk, hanem sokkal inkább egy ezek értékesítésére specializálódott online webshopban. Ezek mezőnyéből különösen kiemelkedik a SzoftverPrémium.hu, hiszen itt nem csak az árak a kedvezőek, hanem a fent említett csomagajánlatok is folyamatosan elérhetőek.

Szoftverlicenszek jóárasítva

Több különböző Windows+Office kombót is találhatunk náluk, ezek közül saját igényeink, na és számítógépünk erőforrásai alapján választhatjuk ki a számunkra optimális megoldást.

A legnépszerűbb csomagok a Windows 11 Professional + Office 2021 Professional Plus, a Windows 11 Home + Office 2021 Professional Plus, a Windows 10 Professional + Office 2019 Professional Plus vagy éppen a Windows 10 Home + Office 2019 Professional Plus kiszerelések közül kerülnek ki.

Közös pont, hogy az összes Microsoft csomag esetében kedvezőbb ár jön ki, mintha külön-külön vásárolnánk meg az eredeti Windows és Office licenceket. A pontos verziótól függően körülbelül 20 ezer forint körüli összegért lehet a miénk egy naprakész oprendszer, illetve egy minden szükséges komponenst tartalmazó Office verzió.

Ha kicsit utánakeresünk ezeknek a termékeknek a neten, akkor látható, hogy sok helyen csak a Windows-t vagy csak az Office-t önmagában magasabb összegért árusítják, mint amennyiért itt a teljes csomagot megkapjuk.

A csomagajánlatok kedvező árazásának titka – nem mindegy hol vásárolsz!

Miért ilyen kedvező ezeknek a Micosoft licenszcsomagoknak az ára? Egyrészt már magában a csomagban történő értékesítés egy kifizetődőbb árazást tesz lehetővé, hiszen két termék megvásárlása esetén nyilvánvalón nagyobb bevétele képződik az értékesítőnek, mintha csak egy licencet vennénk.

Legalább ennyire fontos tényező az is, hogy egy nagyobb forgalmú szoftveráruház a licencek nagytömegű beszerzése által sokkal kedvezőbb árakat érhet el, mint azok a versenytársak, akik hetente csak néhány licencet tudnak eladni. Ezáltal egy ilyen bolt sokkal versenyképesebb fogyasztói árakat tud biztosítani saját vásárlói felé is, mint egy kisebb volumenben értékesítő áruház.

Emiatt nagyon nem mindegy, hogy honnan szerezzük be az általunk használt számítógépes programokhoz tartozó hivatalos licenszeket, hiszen óriási különbségekkel találkozhatunk az árazást tekintve.

Ne légy a magad ellensége: dönts ésszel, takarékoskodj és válassz egyet a legkedvezőbb Microsoft csomagajánlatok közül! Ha pedig valamilyen okból mégiscsak a csomag egyik felére lenne szükséged, legyen szó akár a Windows-ról, akár az Office-ról, akkor is érdemes körülnézned, mert még így is elég jó árakat találhatsz…

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek