Starity

Gwyneth Paltrow szerint a híres szülőkkel rendelkező gyerekeknek sokkal nehezebb dolguk van

2022. július 29. 08:08   |   Szerző: Four

A színésznő szerint sokszor inkább hátrány, hogy valakinek híresek a szülei.

hirdetés

Gwyneth Paltrow volt Hailey Bieber YouTube-műsorának legutóbbi vendége, ahol a két híresség a szépségtippek mellett a karrierjük alakulásáról is beszélt. 

A színésznő a TikTokon is elterjedt "nepotism-baby" fogalomról fejette ki véleményét, vagyis arról, hogy Hollywoodban sok olyan fiatal sztár van, akinek a szülei elismert énekesek, színészek, producerek vagy rendezők - ezáltal pedig akaratlanul is előnyhöz jutnak a szakmájukban. (Ha úgy vesszük, Paltrow maga is ilyen: édesanyja Blythe Danner színésznő, édesapja pedig a néhai Bruce Paltrow rendező. De Hailey Bieber is híres felmenőkkel rendelkezik, édesanyja Kennya Baldwin grafikus, édesapja pedig Stephen Baldwin színész.)

Paltrow szerint sokszor nehezebb dolguk van ezeknek a gyerekeknek, mint ha civilekként szeretnének elhelyezkedni a szakmában:

Mint valakinek a gyereke, olyan lehetőségeket kaphatsz, amit más nem, szóval ez nem kiegyenlített ilyen szempontból. De tényleg azt érzem, hogy amint betetted a lábad az ajtón - amely lehetőséget valóban jogtalanul kaptál -, majdnem kétszer olyan keményen kell dolgoznod és kétszer olyan jónak kell lenned, mint a többieknek, mert az emberek készen állnak arra, hogy lehúzzanak és azt mondják: "nem tartozol ide" vagy "csak az apukád vagy az anyukád miatt kerültél ide".

- mondta a színésznő, és azt tanácsolta, hogy ezek a hátrányok ne tántorítsanak el senkit:

Ennek nem kellene korlátoznia téged, mert hiszek abban, hogy senkinek a világon, főleg olyannak, aki nem ismer téged, nem kellene negatív hatással lennie a pályádra vagy a döntéseidre.

- jelentette ki.

via Elle

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek