Starity

Nem csak Nicola Peltz és Victoria Beckham között van ellentét - a családjaik folyton csatáznak

2022. augusztus 10. 04:04   |   Szerző: Four

A Beckham és a Peltz család között irdatlan nagy ellentétek dúlnak, Victoria és Nicola csak a jéghegy csúcsa.

hirdetés

Korábban már megírtuk, hogy Victoria Beckham és újdonsült menye ki nem állhatják egymást, ám most még több dolog derült ki a Peltz és a Beckham családról. A Page Six Palm Beach-i informátora szerint Victoria és Nicola ellentéte csak a jéghegy csúcsa, mert valójában családi szinten megy a gyűlölködés Peltzék és Beckhamék között.

Victoria és Nicola csak járulékos veszteségek, ez nem a két nőről szól, hanem a két családról. Elég nyilvánvaló, hogy ellentét van a két család között, mindenkinek meg kéne találnia a helyét, de egyelőre nem nagyon közelednek egymáshoz.

- jelentette ki az illető. 

A problémák állítólag nem Brooklyn és milliárdos apósa illetve anyósa között vannak: Nelson és Claudia nagyon is kedvelik vejüket és bármilyen ötlete van, ők szívesen támogatják. A forrás szerint Nicola és Brooklyn egy saját üzleti birodalmat szeretnének, hasonlót a Beckham házaspáréhoz, akik divattal, parfümmökkel és egyéb szépségápolási termékekkel rukkoltak elő az évek során, illetve számos igen exkluzív szerződést kötöttek nagy márkákkal a sjaát üzleti vállalkozásaik mellett.

Eléggé átgondolt stratégiát talált ki Nicola és az édesanyja, amelyet Nelson, Nicola apja finanszírozna. Oka van annak, hogy Brooklyn és Nicola vezetékneve most már Peltz Beckham. Minden a márkáról szól. Szerintem Nicola és az anyja előrukkol az ötletekkel, Nelson bármit szívesen megfinanszíroz, Brooklyn pedig örömmel igent mond rá. De David és Victoria számára nem mindegy, mert ők szeretnék, ha valami tartalmas dologgal foglalkoznának.

- mesélte a forrás. 

 

 

Az illető szerint a két család ellentétei annak kapcsán éleződtek ki leginkább, hogy mást gondolnak a karrierépítésről:

Beckhamék elég régivágásúak. Abban hisznek, hogy mindenkinek saját magának kell kitaposnia az utat. Habár mindig támogatják a gyerekeiket, híresek voltak arról, hogy elküldték Brooklynt egy kávézóba dolgozni, hogy tanuljon munkamorált és megfelelő értékrendet. Nagyon lelkesen támogatták Brooklyn fotózással kapcsolatos törekvéseit, és be is juttatták szakmai gyakorlatra, aztán [Brooklynnak] a főzés lett a szenvedélye, és abban is ugyanúgy mellé álltak. Kulturális ellentétek vannak a két család között.

Egy másik családi forrás így vélekedett:

Brooklyn nagyon-nagyon jóban van Peltzékkel, főleg Nicola apjával. Victoria számára, aki viszont Brooklynhoz áll nagyon közel, ez elég nehéz most.

- mondta.

Azt is tudni lehet, hogy Nicola pedig az édesanyjával ápol nagyon jó kapcsolatot, az asszony pedig a források szerint "elég erőteljesen mozgatja a szálakat a családban".

 

 

A helyzeten az sem segít, hogy mindkét család elég sznob módon áll egymáshoz, és nem hajlandók félretenni a büszkeségüket:

Peltzék úgy gondolták, Beckhamékkel egyszerű lesz, hiszen csak egy popsztárról és egy focistáról van szó. De Beckhamék már 25 éve vannak a szakmában, és nagyon ügyesek. Nem igazán lehet őket irányítani Peltzék pénzével.

- jelentette ki a floridai forrás.

És valóban, az anyagiak terén is különböző a helyzetük: David Beckham körülbelül 750 millió dolláros vagyonnal rendelkezik, Nelson Peltz viszont 1,8 milliárd dolláros vagyon birtokosa.

A Daily Mail azt is megfigyelte, hogy míg tavaly Nicola és Victoria egy ideig rendszeresen lájkolgatták egymást Instagramon, egy idő után úgy tűnt, kihűlt a viszonyuk mert ez megszűnt.

A friss házasok Nicola szüleit is magukkal vitték olaszországi mézesheteikre, Beckhamék pedig állítólag ugyanabban az időben egy közeli jachton nyaraltak - azt azonban nem tudni, hogy a két család összefutott-e.

Brooklyn és Nicola idén áprilisban kötötte össze életét Peltzék 103 millió dolláros Palm Beach-i birtokán, és a fent említett floridai forrás szerint az esemény "nagyon is Peltzék irányítása alatt jött létre":

Nézzünk szembe a tényekkel, az esküvők amúgy is elég nehezek, de főleg akkor, ha két tehetős, híres és bonyolult családról van szó. Bármi is történjék, Brooklyn és Nicola odavannak egymásért - és valójában csak ez számít. A családok túlesnek az ilyesmin, őszintén, mindenki úgy gondolja, hogy a dolog megoldódik magától.

- foglalta össze a forrás.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek