Starity

Brooklyn Beckhamet TikTokon cikizik egy kijelentése miatt, sokak szerint nem kellene séfnek neveznie magát

2022. augusztus 17. 16:04   |   Szerző: Four

A hírességet ezúttal egy TikTokra készült felvétel miatt tartják kínosnak.

hirdetés

Megint újabb kalamajkába keveredett Brooklyn Beckham, ezúttal egy TikTokon látható felvétel miatt. 

A híresség nemrég egy Daniel Mac nevű felhasználó TikTok-sorozatában, a “What Do You Do For A Living?”-ben volt látható, amely arról híres, hogy a férfi megállít idegeneket az utcán, többnyire drága autóban ülő embereket, és megkérdezi tőlük, mivel foglalkoznak.

Daniel legutóbbi videójában pont Beckhamet kapta el egy szóra (állítása szerint először nem is tudta, hogy Brooklyn ül az autóban), aki arra a kérdésre, hogy mivel foglalkozik, nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy séf. 

@itsdanielmac Bruh What Even Is A “Chef Name @brooklynbeckham #mclarenp1 #p1 ♬ original sound - DANIEL MAC

Mac kérésére még tanácsot is adott azoknak, akik főzéssel szeretnének foglalkozni:

Kövessétek a szenvedélyeteket, bármit, ami boldoggá tesz titeket és ne tegyetek le róla.

- mondta, majd elhajtott.

Brooklyn, aki a videóban Mac szerint egy 1,2 millió dollár értékű McLaren P1-ben ült, nagy felháborodást keltett a kommentelők között. (Egyébként az említett autóhoz hasonlóról már korábban is írtunk, nemrég egy McLaren 765LT-ben ült a sztár, amely feltehetően az édesapja járgánya.)

A többség ugyanis kiakadt azon, hogy Beckham valószínűleg nem újonnan talált séf szakmájának köszönhetően ült az 1,2 milliós autóban, hanem szülei vagy épp házassága révén. Volt, aki egyenesen "a nepotizmus mintapéldájának" nevezte a hírességet.

"Multimilliós családba született, most egy milliárdos lányát vette feleségül. De ő séf!!"

- írta egy kommentelő.

"Azután, hogy egy Vogue-videóban tésztát csinált, amit a szülei vettek, rögtön séf lett. Tavaly fotós volt."

- írta valaki más.

"Nyilvánvalóan szeretne kilépni az apja árnyékából, de az igazság az, hogy nem azért van neki ilyen autója, mert séf."

- tette hozzá egy újabb illető.

Többen azonban Brooklyn védelmére keltek, mondván Beckham csak egy kérdésre válaszolt, azt nem állította, hogy séf szakmája révén tudta megengedni magának az autót.

 

 

És valóban, Brooklyn Beckham karrierje a BuzzFeed szerint leírt egy-két vargabetűt az utóbbi pár év alatt. 

Tinédzserként még úgy gondolta, apja nyomdokaiba lép és focikarrierbe kezd, egy ideig az Arsenal színei alatt próbálkozott, ám 16 éves korában a csapat elengedte a kezét.

2017-ben a híresség beiratkozott a New York-i Parsons School of Designba, hogy megvalósítsa fotós álmait és diplomát szerezzen, hónapokkal később pedig megjelent első fotóalbuma, amely a "What I See" címet kapta. Elég vegyes fogadtatást kapott az album, többen "borzasztónak" ítélték meg a képeket miután az internetre is kiszivárgott egy-két fotó.

A következő évben Brooklyn úgy döntött, nem folytatja tovább New Yorkban a tanulmányait, és honvágya miatt Angliában próbálkozott. Gyakornoki feladatokat kapott a brit fotós, Rankin mellett.

A híresség itt furcsa kritikákat kapott: kollégái úgy nyilatkoztak, bár Brooklyn nagyon lelkes volt, a tudománya elég kezdetlegesnek bizonyult, amelyen sokan meglepődtek. A Parsonsban töltött idő, a fotóalbum és egy általa vállalt Burberry-fotózás ugyanis azt sugallta, igazán profi lett a szakmában.

Mindenki tudta, hogy Brooklyn munkája igényel egy kis finomítást, de azt senki nem sejtette, hogy a legegyszerűbb feladatok sem mennek neki. Mindenki nagy reményeket fűzött hozzá, de nem igazán volt ígéretes a kezdet.

- nyilatkozta egy illető.

 

 

Brooklyn végül úgy döntött, félreteszi a fotózást és a kamera másik oldalán próbálkozott ezt követően: modellmunkákat vállalt, és a Superdry nevű brit ruhamárka le is szerződtette őt. Tavasszal azonban a brand bejelentette, többé nem dolgoznak együtt a hírességgel, kevesebb mint egy év közös munka után.

Brooklyn egy a Variety-ben olvasható interjú során elárulta, ő is tisztában van vele, hogy a karrierjének voltak kezdetleges döccenői, de hozzátette, a korábbi próbálkozásai "csak hobbik voltak", és most már felfedezte a valódi szenvedélyét, ami a főzés.

A rajongók többségét azonban nem győzte meg Brooklyn állítása. Sokak szerint a főzés iránti szenvedélye is alábbhagy majd egy idő után. A híresség nemrég James Corden esti műsorában főzött, a videó azonban inkább kritikákat kapott, mint dicséretet Beckham tehetségét illetően.

Beckham a Varietynek azonban úgy nyilatkozott, nem foglalkozik a negatív kommentekkel:

Mindig minden jót szoktam kívánni azoknak, akik utálkoznak. Én egyszerűen azzal foglalkozom, amit szeretek csinálni, boldog vagyok, ennyi az egész.

- mondta.

Beckham családjában egyébként többek között emiatt is vannak ellentétek: korábbi cikkünkből kiderült, hogy a fiú családja elég régivágású és azt szeretnék, hogy fiuk járja végig a szamárlétra minden fokát, bármiről is legyen szó - Brooklyn feleségének, Nicolának családja ezzel szemben szívesen támogatja a fiatalok ötleteit anyagi szempontból, és inkább egy mindenre kiterjedő márkát építenének a két fiatal nevéhez köthetően. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek