Starity

Pink várandósan csapott botrányt

2010. november 29. 14:02   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pink egy lakberendezési áruházban rendezett botrányt egy parkolóhely miatt. Az ok egyszerű volt, az énekesnőnek már hiányoznak a régi verekedések.

hirdetés
Pink várandósan csapott botrányt

Pink a napokban a Bed Bath and Beyond nevű lakberendezési áruházban balhézott. Férjével, Carey Harttal már berendezéseket keresgélnek a gyerekszobához, ezért is nézelődtek a plázában. A csomagok pakolásánál azonban kellemetlen incidensbe keveredett az énekesnő.

Az sztár a következőt nyilatkozta: „Épp a rakodófiúval pakoltuk a csomagokat a kocsiba, amikor egy nagyon bunkó pasi veszettül hangosan a fülembe dudált, mert épp véletlenül egy parkolóhelyre tévedtem, amire ő igényt tartott. Elborult az agyam, odamentem, kérdőre vontam, ám ő úgy tett, mint aki nem vett észre, majd a »nem beszélek angolul« trükköt is bevetette. Esküszöm, nem tudom, mi üthet az ilyenekbe, jól megmondtam neki a magamét, szegény segítőm meg, gondolom, fel akart szívódni.”

A híresség azt is elárulta, hogy hiányolja a régi bunyókat. Sokat változott az élete, nagyon lenyugodott az utóbbi időben. Korábban a barátaival is összekapott, ha éppen olyan kedve volt, persze másnap mindig kibékültek. Mostanában ilyesmire nincs lehetősége, mert minden lépését ügyvédek figyelik, ezért sem mehet neki csak úgy akárkinek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek