Starity

Anna Faris szellemeket fog irtani

2010. november 29. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Horrora akadva című filmekből jól ismert Anna Faris most a Szellemirtók harmadik részében is bebizonyíthatja tehetségét.

hirdetés
Anna Faris szellemeket fog irtani

A legújabb pletykák szerint Anna Farist ismét vígjátékban láthatjuk majd viszont. Az IMDb információi szerint a szőke színésznő a Szellemirtók harmadik részének főszerepét fogja majd betölteni. „Régen azt mondtam magamnak, hogy majd én megmutatom nekik. Tudok játszani! Tudok sírni! Aztán rájöttem, hogy nem szeretném ilyen mélyen megismerni a személyiségem sötét oldalát. Inkább vígjátékokat vállalok, életem végéig” – nyilatkozta Anna egy korábbi interjúban.

A forrás szerint az eredeti szellemirtók is elfogadták a felkérést, így Dan Aykroyd, Ernie Hudson és Harold Ramis is szerepelni fog a folytatásban. A régi csapatból Bill Murray volt az egyetlen, aki inkább szellemként, mintsem irtóként tűnne fel a vásznon.

Természetesen a harmadik részt is Ivan Reitman fogja rendezni – aki, ha minden jól megy, májusban neki is áll a forgatásoknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek