Starity

A beépíthető hűtőszekrény előnyei

2022. augusztus 22. 13:01   |   

A modern konyhákba egyre gyakrabban választanak beépíthető hűtőszekrényt. A dizájnos megoldás valóban jó ötlet, mert így nem törik meg a helyiség egységes képe. A beépíthetőségnek azonban más előnyei is vannak, ismerjük meg ezeket!

hirdetés
A beépíthető hűtőszekrény előnyei

Néhány szó az ideális konyháról

Egyik lehetséges megoldás az egységes konyhakép kialakítására a beépíthető hűtőszekrény választása. Ma már nagyon sok helyen kínálnak ilyen terméket, így az igényeinknek megfelelő darab kiválasztása nem okozhat problémát.

Alapvetően a konyha a főzés színtere, itt kap helyet a konyhabútor és mindenféle háztartási gép. Ez az a helyiség, amelynek valóban ergonomikusnak kell lennie, azaz úgy a jó, ha minden kézre esik. A praktikusság mellett azonban az esztétikai igényeknek is meg kell felelnie, hiszen az étel jobban esik, ha szép, higiénikus konyhában készítették el.

Mielőtt döntünk, gondoljuk át, milyen típusra van szükségünk: hol legyen a fagyasztó, merre nyíljon az ajtó? Vannak konyhapult alá beépíthető, kisebb térfogatú változatok is: a premiumshop24.hu webáruház Liebherr termékei között nézzünk szét, ha jó minőségű, sok funkcióval rendelkező beépítésre alkalmas hűtőt keresünk! Egy ideális konyhába tökéletes lehet ez a verzió, hiszen a szakértők szerint az a jó, ha a hűtő, a mosogató és a főzőlap háromszöget zár be egymással.

Milyen előnyei vannak a beépítésnek?

Sok esetben merül fel, hogy a beépíthető vagy a hagyományos hűtőszekrény-e a jobb választás. Ha modern stílusú a lakásunk, ha van elég hely a konyhában, vagy egyszerűen csak olyan típusú emberek vagyunk, akik szeretik a szépséget és a harmóniát, akkor mindenképp érdemes beépíthető hűtőt választanunk.

Hogy miért? Nos, a beépítés azt jelenti, hogy a hűtő nem külön áll a többi bútortól, nem egy sarokban éktelenkedik, hanem szerves része a konyhabútornak. Épp ezért sokkal esztétikusabb lesz a helyiség.

Persze ez azt is jelenti, hogy egy konyhaszekrény méretű helyet elveszítünk, ahová viszont sok mindent pakolhatnánk. Ezért a szakértők szerint csak a nagyobb méretű lakásokban praktikus beépíteni a hűtőszekrényt. 

Mindenképp érdemes ilyet választani, ha amerikai stílusú nappalink van, vagyis a konyha, az étkező és a nappali egy légtérben helyezkedik el.

További előnyök

A másik nagy előnye a szekrényben elhelyezett hűtőszekrénynek, hogy csendes. A kibocsátott zajt ugyanis a konyhabútor képes tompítani, így nyugodtan nézhetjük kedvenc sorozatunkat a nappaliban anélkül, hogy a hűtőszekrény zúgása zavarna bennünket. Bár a premiumshop24.hu webáruházban kapható Liebherr hűtők eleve csendesek, azért ezt lehet tovább fokozni!

A beépíthető hűtőszekrény ráadásul higiénikusabb is, mint a hagyományos: alatta nem gyülemlik fel a por, könnyebb tisztán tartani így a hűtő környékét.

Akik tehát kedvelik a dizájnos és innovatív megoldásokat a konyhában, fontos számukra a letisztultság, harmónia, ugyanakkor a praktikum is, válasszák a hűtőszekrényeknek ezt a fajtáját!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek