Starity

A gyermekbántalmazás ellen kampányol Thalía

2010. november 29. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő is csatlakozott sztárkollégáihoz a gyerekek védelmében, méghozzá a Twitteren kampányolt a bántalmazásuk ellen. Lehetséges, hogy a kisképernyőre is visszatér.

hirdetés
A gyermekbántalmazás ellen kampányol Thalía

A mexikói díva is beállt azon sztárok sorába, akik gyermekek bántalmazása ellen kampányolnak valamilyen formában. Thalía, mint már megszokhattuk tőle, hivatalos mikroblogjában tette ezt, mégpedig egy könyv ihlette arra, hogy felemelje a szavát a gyermekek védelmében.

– Terminando de leer “El niño sin nombre”. Qué fuerte y qué terrible historia! Por favor, si sabes de maltrato infantil, DENUNCIA. („Most végzek az El niño sin nombre [A névtelen gyerek] elolvasásával. Milyen durva és micsoda szörnyű történet! Kérlek, ha gyermekbántalmazásról szerzel tudomást, TÉGY FELJELENTÉST.”)

Majd így folytatta:

– Cambia tu foto de perfil por un dibujo animado de tu infancia e invita a tus amigos a crear conciencia CONTRA LA VIOLENCIA INFANTIL. Únete! („Cseréld le a profilképedet egy gyermekkorodbeli rajzfilmfigurára, és hívd meg a barátaidat, hogy tudatosítsd őket a GYERMEKERŐSZAK ELLEN. Csatlakozz!”)

Szép dolog az énekesnőtől, aki egyébként – szintén a napokban – egy meglehetősen sejtelmes üzenetet is közzétett, méghozzá azt, hogy Pedro Torresszel forgat három reklámot. Akik pedig követték eddigi híreinket, bizonyára rögtön rájönnek, hogy a Mujeres asesinas produceréről van szó, s ahogy várható volt, a rajongók már el is kezdtek kombinálni: vajon végre láthatjuk őt visszatérni a kisképernyőre, vagy esetleg másról lehet szó? Ez majd idővel kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek