Starity

Harry Styles leköpte Chris Pine-t a Nincs baj, drágám premierjén?

2022. szeptember 06. 15:03   |   Szerző: Four

Egy nagyon gyorsan népszerűvé vált videó szerint Harry Styles leköphette Chris Pine-t.

hirdetés

Úgy tűnik, a Nincs baj, drágám című filmhez minden napra tartozik valamilyen meglepő hír. Ezúttal azon csodálkoztak a rajongók, hogy Harry Styles egy nemrég megjelent videó alapján leköphette Chris Pine-t.

Chris a felvétel szerint a székében ücsörögve várta, hogy Styles helyet foglaljon mellette, aki kisvártatva meg is érkezett, majd sokak szerint Pine ölébe köpött. Chris egy pillanatra megállt tapsolás közben, egy kicsit megrázta a fejét, majd elvigyorodott - Styles pedig eközben gyanúsan kerülte vele a szemkontaktust. 

A videó a Page Six szerint megosztotta az internet népét: egyesek teljesen biztosak benne, hogy a fent említett eset történt - mások szerint semmi értelme nincs ennek a feltevésnek.

Egy kommentelő szerint lehetséges, hogy valójában Chris a szemüvegét kereste, majd amikor lenézett, rájött, hogy az ölében van és elmosolyodott saját magán. 

Styles egyébként úgy tűnt, nagyon élvezte a premiert: a közönség állva tapsolt a Nincs baj, drágám vetítésének végén, ami a hírességet olyan örömmel tölötte el, hogy megcsókolta egyik kollégáját, Nick Krollt. 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek