Starity

Meghan Markle rút kiskacsának érezte magát gyerekként

2022. szeptember 06. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő szerint sokszor magányos volt és rút kiskacsának érezte magát.

hirdetés

Miközben Meghan Markle és Harry herceg Angliában tesz eleget jótékonysági feladatainak, megjelent a színésznő podcastjének újabb epizódja. 

Markle ezúttal Mindy Kalinggel beszélgetett, és szóba került az is, hogy iskolás éveikben hogyan ítélték meg önmagukat. A Daily Mail szerint Kaling kijelentette, mindig "túlsúlyosnak, csúnyának, másnak" érezte magát, a színésznő ehhez kapcsolódva pedig Mindy kérdésére válaszolva elárulta, nem tartotta magát csinos lánynak:

Rút kiskacsa [voltam]. Óriási, nagyon göndör hajam volt és szünet volt a fogaim között. Én voltam a stréber, örökkön örökké - aztán egyszercsak felnőttem.

- mesélte, és hozzátette, nehezen illeszkedett be a társai közé:

Sosem ült velem senki ebédnél. Mindig egy kicsit magányos farkas voltam, nagyon szégyellős és nem tudtam, hova illenék. Így aztán úgy gondoltam, oké, akkor én leszek a multikulturális klub elnöke, a másodévesek elnöke, a francia klub elnöke... Így aztán együtt mindig voltak találkozóim ebédidőben, és nem kellett aggódnom, ki mellé üljek vagy mit csináljak, mert mindig elfoglalt voltam. 

- mondta.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek