Starity

David Beckham a könnyeivel küszködött Erzsébet királynő ravatala előtt

2022. szeptember 16. 19:07   |   Szerző: Four

A híresség nagy pártolója és rajongója a királyi családnak, lerótta tiszteletét a néhai királynő előtt.

hirdetés

David Beckham többezer brittel együtt úgy érezte, személyesen kell tiszteletét tennie II. Erzsébet királynő ravatalánál a londoni Westminster Hallban. A híresség csakúgy mint a többi ember, hosszú időn keresztül várt - elmondása szerint hajnali kettőkor állt be a sorba, és 13 órán át várt -, hogy fejet hajthasson a néhai uralkodó koporsójánál - és a róla készült videó alapján nagyon küzdött az érzelmeivel.

Ez a nap mindig is nehéznek tűnt: a nemzetnek, mindenkinek a világon, mert szerintem mindenki érzi ezt, és sokat gondolunk a [királyi] családra. (...) Különleges dolog most itt lenni és megünnepelni [a királynőt] és hallani azt a sok történetet, amit az emberek mondanak róla. Például volt itt egy 84 éves néni is, besétált kosztümben, magassarkúban - szóval nagyon különleges érzés hallani ezeket a történeteket.

- nyilatkozott az ITV-nek, majd így folytatta:

A legkülönlegesebb pillanat számomra [a királyi családdal[ az volt, amikor megkaptam a Brit Birodalom Rendje kitüntetést. A nagyszüleimet vittem magammal az ünnepségre, akik megszerettették velem a királyi családot. Megtiszteltetés volt, hogy ők ott voltak és természetesen a feleségem, meg egyáltalán, hogy beszélhettem Őfelségével. Olyan szerencsés vagyok, hogy megtörténtek az életemben ezek a pillanatok, és hogy akkor élhettem, amikor ő. Mert láthatjuk az iránta kimutatott szeretetből, hogy milyen különleges volt ő és az örökség, amelyet maga mögött hagyott. De tudjátok, ez egy szomorú nap, arra emlékezünk, hogy milyen elképesztő örökséget hagyott maga után. (...) 

- mondta.

via Daily Mail 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek