Starity

Novemberben jön A korona új évada a Netflixre!

2022. szeptember 26. 14:02   |   Szerző: Four

A nagy sikerű brit sorozat ötödik évada az 1990-es években fog játszódni, hamarosan jönnek az új részek.

hirdetés

Már nem kell sokat várnia A korona rajongóinak: november 9-én jönnek az új részek a Netflix hivatalos bejelentése szerint. 

Az ötödik évadban továbbra is Károly herceg és Lady Diana kapcsolati drámája lesz a fősodor, ám változik a szereplőgárda: Dianát Elizabeth Debicki, Erzsébet királynőt Imelda Staunton, Fülöp herceget Jonathan Pryce, Károly herceget pedig Domic West fogja alakítani. 

A készítők ugyan nem árulták el, hogy ezúttal pontosan mely valós eseményeket fogja feldogozni a sorozat, de a szereplőgárda alapján valamennyire azért lehet sejteni, hogyan zajlik majd a történet. 

A produkció része lesz ugyanis Humayun Saeed, aki Dr. Hasnat Khant fogja alakítani: azt a pakisztáni származású orvost, akivel Dianának két évig titkos kapcsolata volt. Illetve szerepelni fog Khalid Abdalla, aki Dodi Al-Fayedet fogja alakítani: targikus módon 1997-ben Dianával együtt elhunyt Al-Fayed is, akihez akkoriban romantikus szálak fűzték a hercegnőt. 

Így tehát a Variety szerint valószínűleg az ötödik évad Diana haláláig bezárólag fogja végigkövetni a brit királyi család életének eseményeit.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek