Starity

Christina Aguilera szeret szingli anya lenni

2010. november 30. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Aguilera a RedBook magazin decemberi számában nem a nemrég bekövetkezett válásáról, hanem a fiáról mesélt. Xtinának ugyanis most nincs fontosabb ember a világon, mint a kicsi Max Liron Bratman.

hirdetés
Christina Aguilera szeret szingli anya lenni

Öt éve már, hogy Xtina feleségül ment Jordan Bratman producerhez. A házasságuk tökéletesnek tűnt, senki nem számított rá, hogy válás lesz a vége. Barátok szerint viszont már fél éve, hogy a kapcsolatuk inkább baráti, mint szerelmi volt. „Valóban külön utakra léptünk Jordannel. De Max iránt érzett szeretetünk, erősebb, mint valaha” – nyilatkozta Christina, aki megkapta a teljes felügyeleti jogot és most szingli anyaként neveli kisfiát. Erről mesélt a RedBook magazin decemberi számában.

Mint tudjuk, az énekesnő már 1998 óta a pályán van, és azóta is folyamatosan dolgozik. Jelenleg a Burlesque filmjével van elfoglalva. A magazinnak eszébe is jutott, hogy képes összeegyeztetni énekesi karrierjét és anyaságát.

„Az életem periódikus. Először az albumom készítem, aztán turnézok. Nem olyan vagyok, mint 9-ből 5 nő, aki ugyanolyan életstílust él éveken át. Nem tudnám megcsinálni. Kell spontenaitás, a változás izgalma. Maxnek már ilyen kis korában is próbálom megtanítani neki, hogy egy utazós srác. Jól alkalmazkodik, amikor hotelről hotelre járunk.”

Természetesen próbálja minél jobbá és átlagosabbá tenni a „szállodai életet” a fiának, este énekelni is szokott neki altatódalokat. „A kedvenc dalom, amit esténként szoktam neki énekelni, a Stay Awake Mary Poppinstól. Egyébként együtt is szoktunk dalokat készíteni. Elkezdek tigrisekről vagy űrhajósokról énekelni, aztán ő segít befejezni. Elkezdem, hogy »Szeret játszani a...«, ő pedig azt mondja, »AUTÓKKAL!«.”

– Megtanítod dalokat írni!
– Igazad van. Ő már most egy zeneszerző.

– Mi a legnehezebb az anyaságban?
– Nagyon türelmesnek kell lenni. Nemrég még rossz időszakában volt, próbálgatta, meddig mehet el, de most már nagyon jó fiú. Nagyon szeret megpuszilni. Az egyik nap a szám mellett meglátott egy lyukat – ami az egyik régi piercingemtől származik, amit még a Dirrtyben viseltem –, és azt mondta: „Nézd azt a kis lyukat, anya, mi az?” Azt válaszoltam, hogy „Csak egy kis lyuk.” Mire ő megkérdezte: „El fog tűnni?” Én pedig elmondtam neki, hogy nem, nem hiszem. És nem is kérdezgetett tovább, neki ennyi elég. (nevet)

– Nehéz fenntartani a szexi stílusodat, ha szülővé válsz?
– Nekem nem. Kétféle személyiségem van: az egyik, amikor a fiam leteszem aludni, és azt mondom: „Jó éjt, kicsim, szeretlek.” A másik pedig az, amikor elmegyek a stúdióba, és elkezdem énekelni, hogy „Ha nem tetszik valami, el is húzhatsz.” Nem csak egy anya, és nem csak egy előadó vagyok, és nem akarom, hogy egyik részem is meghaljon. A fiamnak úgy kéne felnőnie, hogy azt látja, az anyukája a szívét követi és azt csinálja, ami szerinte jó. Szeretném, ha értékelné a nőket, amiért ilyen erősek. Szerintem ez segíteni fogja ebben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek