Starity

Nem férek a bőrödbe: Jamie Lee Curtis már írt a Disney-nek, hogy legyen folytatása a filmnek

2022. október 12. 12:12   |   Szerző: Four

A színésznő szeretné, hogy a 2003-as vígjátéknak legyen egy újabb része.

hirdetés
Nem férek a bőrödbe: Jamie Lee Curtis már írt a Disney-nek, hogy legyen folytatása a filmnek
Fotó: jamieleecurtis/Instagram

Jamie Lee Curtis továbbra sem adja fel a tervét, hogy készüljön folytatása a 2003-as Nem férek a bőrödbe című filmnek. A színésznő a Variety szerint a The View műsorában vallotta be, hogy már az illetékesekkel is felvette a kapcsolatot:

Már írtam a Disney-beli barátaimnak.

- mondta, majd hozzátette, hogy nagyon nyitottan áll a történethez, és szívesen venne egy olyan forgatókönyvet, amelyben Lindsay Lohan karakterének már csecsemő gyerekei vannak, ő pedig a nagymama - aztán egy furcsa varázslat folytán az eredeti produkcióhoz hasonlóan testet cserélnek:

Hadd legyek én a nagymama! Hadd legyek az idős nagymama, aki testet cserél. Így aztán Lindsay lehetne a nagymama, aki még mindig boldog Mark Harmonnel... Én nagyon szívesen látnám Lindsay-t nagymamaként, én pedig megpróbálnék csecsemőkkel boldogulni a mai világban. Én egy helikopter szülő szeretnék lenni a mai világban, idős hölgyként!

- jelentette ki. 

A színésznő azt is elárulta, hogy ő és Lindsay Lohan jóban vannak, és szoktak üzenni is egymásnak: azt is tudja, hogy Lohan jelenleg egy újabb netflixes filmet forgat Írországban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek