Starity

Ezúttal tökfaragási tippjeivel lett elképesztően népszerű TikTokon Babs, az internet kedvenc nagyija

2022. október 24. 18:06   |   Szerző: Four

Az asszony a tökfaragással kapcsolatban adott tippeket, nagyon sokan szerették a videót.

hirdetés

Már egy ideje "az internet kedvenc nagyijának" számít Barbara Costello, vagy becenevén Babs. A 73 éves amerikai asszony TikTokra posztolta tökfaragási tippjeit, amely a szokásosnál is több embert fogott meg: több, mint 22 millióan látták a felvételt, és majdnem 15 ezer komment érkezett hozzá. 

Babs szerint a tippjei segítségével a felére csökken a tökfaragásra szánt idő: az asszony szerint érdemes a tök teteje helyett az alsó részét levágni, majd először botmixer segítségével, majd kanállal leszedegetni a belső, szálas-magos részt. Utána sütőformák segítségével kivájta a töklámpás szemét és száját, majd vazelinnel bekente ezeket a részeket, hogy hosszabb ideig frissek maradjanak. 

Emellett szuper illatos ötletet is megosztott: 

Szórjatok egy kis fahéjat a töklámpás belsejébe, hogy ünnepi illata legyen, ha meggyújtjátok a gyertyát és ráteszitek a kifaragott tököt!

- írta a tippekhez. 

Babs a különböző életvezetési és háztartási tippjei miatt a People szerint már Instagramon is kedvelt lett, és amellett, hogy Drew Barrymore műsorában szerepelt, áprilisban kiadta szakácskönyvét "Celebrate with Babs: Holiday Recipes & Family Traditions" címmel.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek