Starity

A Heartstopper sztárja kénytelen volt a szexualitásáról beszélni

2022. november 01. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Kit Connor úgy érzi, a rajongók rákényszerítették, hogy biszexuálisnak vallja magát.

hirdetés
A Heartstopper sztárja kénytelen volt a szexualitásáról beszélni
Fotó: Netflix

Kit Connor kénytelen volt nyilvánosan biszexuálisnak vallani magát, miután a Heartstopper rajongói queerbaitinggel vádolták. (Vagyis, hogy marketingnek használja csupán a melegséget, utal rá, de nem erősíti meg nyilvánosan.)

A Netflix sztárja a Twitteren reagált a szexualitásával kapcsolatos találgatásokra, miután kézen fogva látták Maia Reficcóval, a hamarosan megjelenő A Cuban Girl's Guide to Tea and Tomorrow című filmben szereplő kolléganőjével.

Visszatértem egy percre [Korábban deaktiválta a Twitterét, mert annyian zaklatták - szerk.]. Bi vagyok. Gratulálok, hogy rákényszerítettek egy 18 éves gyereket, hogy előbújjon. Szerintem néhányan nem értették meg a sorozat lényegét. Sziasztok

- tweetelte Connor, aki a Heartstopper című sorozatban egy rögbijátékost alakít. Nick Nelson, a karaktere az első évad alatt kezdi megérteni saját szexualitását.

A kényszerített coming outja után sokan sietve írtak a kommentszekcióba, hogy a támogatásukról biztosítsák.

Tényleg nem értem, hogy az emberek hogyan nézhetik a Heartstoppert, és aztán élvezettel töltik az idejüket azzal, hogy a szexualitásokról spekulálnak és sztereotípiák alapján ítélkeznek. Remélem, hogy ezek az emberek mindannyian kib*sszottul szégyellik magukat. Kit elképesztő vagy

- tweetelte Alice Oseman, a Heartstopper című képregény alkotója.

via PageSix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek