Starity

Selena Gomez nem tartja biztonságosnak a közösségi felületeket

2022. november 01. 22:10   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő arról mesélt, hogyan kezeli mostanában a közösségi felületeket.

hirdetés
Selena Gomez nem tartja biztonságosnak a közösségi felületeket
Fotó: selenagomez/Instagram

Selena Gomez hamarosan érkező dokumentumfilmje, a My Mind & Me kapcsán nyilatkozott a Vogue magazinnak. A beszélgetés során pedig többek között arról is szó esett, hogy milyen most a híresség viszonya a közösségi felületekkel:

Négy-öt éven keresztül nem fértem hozzá az Instagram-fiókomhoz, nem tudom a jelszavam. Nem feltétlenül azért, mert rászoktam, hanem egyszerűen nem akartam tudni róla, mert nem akartam, hogy gyenge pillanataim legyenek. Amikor használtam őket, olyan dolgokat olvastam, amiket nem szerettem volna tudni, és borzasztó dolgokat láttam. Elszomorító volt. Egyáltalán nem találom biztonságos felületnek, és ezzel kapcsolatban elég sokszor hallatom a hangom. Ennek ellenére van TikTokom, és úgy érzem, ott egy kicsit lazábbak tudnak lenni az emberek, joban szórakoznak. Még most is vannak azért nehéz részei, sokszor napokig-hetekig nem használom, erre nagyon odafigyelek.

Selena azt is elárulta, hogyan vigyáz a mentális egészségére:

Lassítok. Korán kelek mostanában. Ha időpontom van fotózásra vagy valami másra, akkor két órával előbb felkelek. Általában a nappal együtt kelek, veszek pár mély lélegzetet, sétálok, felébresztem kicsit a testem, talán zenét hallgatok. Sokszor szoktam álmodni, szóval utána van, hogy írok egy kicsit, aztán megiszom a kávém. Vagy ez, vagy edzek: a fizikai egészség szorosan kötődik a mentális egészséghez. Még egy séta is nagyon sokat számít. Természetesen terápiára is járok, és próbálom körülvenni magam olyan emberekkel, akik hasonló dolgokat éltek át. Így aztán tudom, kit kell, hogy hívjak és megoszthatok vele dolgokat, akár csak egy párbeszéd erejéig. Úgy érzem, ezek sokat segítenek nekem.

- mesélte. 

A My Mind & Me november 4-én érkezik az Apple Tv+-ra, az előzetese ide kattintva látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek