Starity

Selena Gomez meg akart halni

2022. november 04. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Selena Gomez mentálisan összeomlott 2016-ban, sokszor gondolt arra, hogy meg akar halni.

hirdetés
Selena Gomez meg akart halni
Fotó: hu.depositphotos.com

Selena Gomez a 2016-os Revival turnéja alatt úgy érezte, hogy meg akar halni. Végül 55 fellépés után augusztusban le is mondta a turné további részét, hogy a mentális egészségével törődjön.

Akkor ezt írta a rajongóinak:

Amint azt sokan tudjátok, körülbelül egy évvel ezelőtt felfedtem, hogy lupuszom van. Felfedeztem, hogy a szorongás, a pánikrohamok és a depresszió a lupus mellékhatásai lehetnek, amelyek újabb kihívások elé állítottak. Proaktív akarok lenni, az egészségem és a boldogságom megőrzésére összpontosítani, és úgy döntöttem, hogy a legjobb út az előrelépés, ha kiveszek egy kis szabadságot.

Az új My Mind and Me dokumentumfilmben ismét szóba kerül Selena Gomez mentális egészsége. Ismerőseivel és barátaival visszaemlékezik azokra az időkre, amikor depresszióval kellett megküzdenie.

Egy ponton azt mondta: »Nem akarok most életben lenni. Nem akarok élni«

- mesélte Gomez egykori asszisztense, Theresa.

Én meg: »Várj, mi van?«. Ez egyike volt azoknak a pillanatoknak, amikor belenézel a szemébe, és nincs ott semmi. Egyszerűen koromsötét volt. Annyira ijesztő

- emlékezett vissza.

Gomez édesanyja, Mandy Teefey elárulta, hogy a TMZ-n keresztül értesült lánya idegösszeomlásáról, mert nem akarta neki elmondani vele. Gomezt végül bipoláris zavarral diagnosztizálták.

Nem akartam elmegyógyintézetbe menni. Nem akartam, de nem akartam többé az elmémbe zárva lenni. Azt gondoltam, hogy »Az életemnek vége«. Azt gondoltam: »Így fogok örökké élni«.

Az énekesnő 2018 októberében újból összeomlott mentálisan, miután az autoimmun betegség okozta komplikációk miatt a fehérvérsejtszáma lezuhant. A Cedars-Sinai kórházba szállították, de követelte, hogy engedjék ki a kórházból, és megpróbálta kitépni az infúziót. Felvették egy keleti parti pszichiátriai intézetbe, ahol dialektikus viselkedésterápiában (DBT) részesült, amely a betegek figyelmének, az egészséges kommunikációnak és viselkedésmintáknak, az érzelemszabályozásnak és a negatív eseményekre való jobb reagálásnak a megtanítására összpontosít.

Korábban, 2018 februárjában Gomez két hetet töltött elvonókúrán depresszió és szorongás miatt. Azóta a hírek szerint kerüli az alkoholt.

A dokumentumfilmet az Apple TV+-on a mai naptól nézheted meg. 

via PageSix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek