Starity

Nick Carter koncert közben tört össze a testvére halála miatt

2022. november 07. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Nick Carter és a Backstreet Boys jelenleg turnézik Európában. A londoni koncertjükön emlékeztek meg Aaron Carterről.

hirdetés

Nick Carter a Backstreet Boys énekes éppen Európában turnézik a bandájával. A napokban azzal kellett szembesülnie, hogy az öccsét, Aaron Cartert holtan találták meg az otthonában

Backstreet Boys a londoni koncertjén emlékezett meg Aaronról, amikor Nick sírni kezdet a színpadon. A csapattársai próbálták vigasztalni. Végül sikerült összeszednie magát, és befejezte a koncertet. Az internetre több videó is felkerült a szomorú pillanatról. 

Nick korábban megemlékezett az öccséről egy Instagram posztban, amiből az derül ki, hogy a halálát a függőség okozhatta. 

Összetört a szívem. Annak ellenére, hogy az öcsémmel bonyolult volt a kapcsolatunk, az iránta érzett szeretetem soha nem múlt el. Mindig is abban a reményedtem, hogy egyszer majd egészséges úton akar járni, és végül megtalálja a segítséget, amire annyira szüksége volt. Néha valakit vagy valamit hibáztatni akarunk a veszteségért, de az igazság az, hogy itt a függőség és a mentális betegség az igazi gazember. Jobban fog hiányozni a testvérem, mint bárki gondolná. Szeretlek, Chizz. Most végre megkaphatod azt a békét, amit itt a földön sosem találnál meg.... Istenem, kérlek, vigyázz a kisöcsémre.

 via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek