Starity

Olivia Culpo azt hitte, Nick Jonas feleségül fogja venni

2022. november 08. 18:06   |   Szerző: Four

A híresség nagyon szerelmes volt a zenészbe, és reménykedett, hogy feleségül veszi.

hirdetés

Olivia Culpo a TLC-n debütáló, a testvéreivel közös realityjében vallott arról, hogy volt idő, amikor abban bízott, Nick Jonas feleségül veszi őt. Ám a két híresség 2015-ben, két év randizás után szakított.

Randiztam Nick Jonasszal, és nagyon meghatározó élmény volt számomra. Vele együtt költöztem Los Angelesbe, nem volt márkám, nem volt pénzem, csak szerelmes voltam. Mindez nagyszerű volt, de amikor szakított velem, tulajdonképpen elveszítettem a személyiségem. Ő volt az egész identitásom, ami fiatal, szerelmes embereknél gyakori. Azt gondoltam, hogy össze fogunk házasodni, mindent elképzeltem, és [a szakítás után] emlékszem, minden este a mennyezetet bámultam a lakásomban -  amelyet nem tudtam megengedni magamnak -, és azon gondolkoztam, hogy fogom kifizetni a lakbért. Még egy nagyobb bevásárlást se engedhettem meg magamnak. Komoly, sorsfordító időszak volt ez, de arra tanított, hogy ne adjam fel.

- mesélte a híresség, aki azóta a People magazin szerint a sportoló Christian McCaffrey oldalán találta meg a boldogságot, Jonas pedig összeházasodott Priyanka Choprával.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek