Starity

A nulláról kezdve: így nyilatkozott a sorozatról a Linót alakító Eugenio Mastrandrea

2022. november 16. 22:10   |   Szerző: Four

A Netflix sorozatának sztárja elárulta, milyen volt a forgatás Zoe Saldanával.

hirdetés
A nulláról kezdve: így nyilatkozott a sorozatról a Linót alakító Eugenio Mastrandrea
Fotó: zoesaldana/Instagram

A Netflix "A nulláról kezdve" című sorozatának egyik főszereplője, Eugenio Mastrandrea a Page Sixnek adott interjúban mesélt a sorozat forgatásáról. A produkció Tembi Locke azonos című bestsellere alapján készült:

A történet fájdalmas és olyasmi, amit szerintem mindenkinek hallania kellene. Mindegyikünk megtalálhatja magát a karakterekben. Nagy felelősséget éreztem, hogy elmeséljem Tembi [Locke] történetét. 

- mondta a színész. 

A kreatív procedúra a rétegek felbontásáról szólt. És persze a legnagyobb része, hogy minden nap Zoe-val [Zoe Saldana] játszhattam. Amikor a történet szomorú részeit forgattuk - a betegség és a halál folyamatát - az a másfél hónap mindenkinek elég kemény volt. Voltak csodálatos és nagyon érzelmes pillanatok a forgatás során, mert olyan dolgokat játszottunk el, amelyek valóban megtörténtek. 

Mastrandrea szerint nem is lehetett volna jobb partnere Zoe Saldanánál:

Nagyszerű volt Zoe-val forgatni. Csodálatos színésznő, nagyon profi és szuper vezető illetve kolléga, akivel ezt a két dolgot össze lehetett egyeztetni. Nagyon nyitottan állt a közös munkához, szívesen osztott meg velem tanácsokat. Csodálatos színészekkel együtt dolgozni mindig egyszerű - nem könnyű, de egyszerű. Annyiféle dolgot hoznak magukkal és ezeket te mind magadévá teheted és figyelheted őket.

A színész hízelgőnek tartja a sorozat kapcsán érkező rajongói figyelmet, de az újonnan jött hírnév furcsa érzés számára:

Nem igazán figyelem a közösség felületeket, egyáltalán nem vagyok technikai zseni, mert én és a kütyük egyszerűen nem jövünk ki egymással. Megtisztel a visszajelzés és a műsorral kapcsolatos üzenetek, sok embert érdekel, hogy mit csinálok színészként. Áldottnak érzem magam és jól esik.

Eugenio hamarosan egyébként Denzel Washington oldalán, a  A védelmező harmadik részében lesz látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek