Starity

A steppelt női kabátok idén is divatosak

2022. november 15. 02:02   |   

Hivatalosan itt az ősz, és ha van egy felsőruházati darab, ami átvezeti az átmeneti vagy változékony évszakokon, az a női kabátok között a steppelt fazonú. Praktikus alkalmi darab, amely tökéletes az őszi napok közötti időszakra, amikor egy kicsit túl hideg van ahhoz, hogy extra réteg nélkül kilépjünk az utcára, de még elég meleg az idő, hogy túlságosan bélelt vagy termo ruhákat hordjunk. A jól bevált hagyományos stílusokon kívül az idei őszi választékban bőségesen találkozhatunk stílusos mintákkal, valamint szigetelt és megfordítható változatokkal, amelyek télen szintén hatékonyak. Olvasson tovább, hogy megtudja melyik kabát a legjobb és hogyan készüljön fel majd a télre.

hirdetés
A steppelt női kabátok idén is divatosak

A sokoldalú női kabátok

Az őszi öltözködés mindig izgalmas és kihívásokkal teli. A hosszú hónapokig tartó maxi ruhák és farmerviselet után, a hideg évszakban már melegebb rétegekre vágyunk. Ezért hajlamosak vagyunk gyapjú- és pufikabátjaink után nyúlni, amint eljön az első, nem várt borongós vagy szeszélyes idő. A hideg időjáráshoz való öltözködés azonban hosszú maratoni futás, nem sprint, ezért fontolja meg, hogy a steppelt női kabátok valamelyikével tartsa a lépést. Az átmeneti felsőruházat egy kellemes lehetőséget teremt a könnyű őszi kabát és a bélelt télikabát között, és lehetővé teszi, hogy a vastagabb ruhákat kicsivel tovább tarthassuk a szekrényünkben elzárva.

A környezetbarát anyagokból készült Arket legkelendőbb steppelt kendős galléros kabátja stílusos és fenntartható. Kicsit túlméretezett fazonra vágva, ebben a szezonban minden ruhához jól passzol.

A Burberry steppelt „kagylódzseki”-je a stílust és a praktikumot ötvözi. Tartós hőszabályozási technológiájával alkalmas nehéz időjárási körülményekre is, és az ilyen női kabátokra a divatház, illetve a márka kifogástalan minősége a garancia.

A népszerű steppelt női kabátok

A fekete színben készült és laza, túlméretezett formára kialakított kabát egy minimalista alapdarab. Az enyhén vágott és párnázott, lélegző kialakítás ideális az őszi köztes időjáráshoz.

A mindkét oldalon található patentos rögzítések szép részleteket tartalmaznak, amelyek strukturáltabb illeszkedést tesznek lehetővé, míg a lekerekített nyakkivágásnak köszönhetően felveheti alá az elegáns gallérú ruhákat. A márka minősége magáért beszél.

A The North Face női kabátok

Ez a kapucnis típus ThermoBall Eco szigeteléssel készült, így bármilyen alacsonyra is esik a hőmérséklet, kellemesen meleget ad. Négy színben kapható, beleértve a narancsot és a lucfenyőt. Tisztítása könnyű mivel mosógépben is mosható. A fényes felület 100 százalékban újrahasznosított poliészterből és nejlonból alakították ki, amely vízlepergető, hogy ne kerüljön be az eső, és a hó. Ezenkívül cipzáras kézzsebekkel, valamint egy belső zsebbel rendelkezik, így rengeteg helyen tárolhatja dolgait. A brandnél a női kabátok modellje biztonságos és száraz, hogy az átmeneti időszakban is maximálisan szolgálja viselőjét.

Melyik a legmelegebb télikabát?

Ha olyan helyen él, ahol télen kifejezetten fagyos az idő akkor olyan ruhára vágyik a női kabátok közül, amely még fagypont alatt is komoly meleget nyújtanak. A pehely töltelék a legmelegebb téli kabátok választása, de ha vegán télikabátot, gyapjúkabátot vagy műszőrmekabátot keres, ez esetben rengeteg stílusos lehetőség közül választhat, hogy ne fázzon meg.

A termékek ideálisak a skandináv országokba vagy a közeli Ausztriába való utazásokhoz is.

Ha a női kabátok közt arra gondol, hogy milyen télikabátot szeretne, számos tényezőt kell figyelembe vennie. Olyan pufi kabátot szeretne, ami a deréknál ér véget, egy olyan felsőruhát, ami eltakarja a csípőjét, vagy a teljes hosszúságú női kabátok mellett teszi le a voksát, ami térdig vagy az alá esik. Inkább valamilyen kapucnis ruhaneműt szeretne, és ha igen, szeretné, ha a kapucni levehető legyen, vagy szőrmével bélelt, vagy esetleg mindkettő? A női kabátok mindegyikének van zsebe, de esetleg arra vágyik, ha cipzárral zárnák, hogy a kesztyűje ne vesszen el? Szüksége van extra zsebekre a telefonok és egyéb felszerelések számára? A hazai internetes boltokban biztos talál a női kabátok széles választékában, amely minden igényét kielégíti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat ősz kabát
hirdetés

Ajánlott cikkek