Starity

Jim Parsons majdnem szerepelt az Így jártam anyátokkal című sorozatban

2022. november 25. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Jim Parsons jelentkezett Barney Stinson szerepéért az Így jártam anyátokkal című sorozatba. Végül nem ő kapta meg, kiderült az oka.

hirdetés
Jim Parsons majdnem szerepelt az Így jártam anyátokkal című sorozatban
Fotó: hu.depositphotos.com

Közel egy évtizeddel az Így jártam anyátokkal befejezése után, kiderült, hogy Jim Parsons majdnem megkapta Barney Stinson szerepét. Szinte lehetetlen elképzelni, hogy ne Neil Patrick Harris játsza a karaktert, pedig nem sokon múlott, hogy ő kapja meg végül. 

Mielőtt szerepelt volna az Agymenőkben, Parsons volt az egyik fő esélyes Barney Stinson karakterére az Így jártam anyátokkal sorozatban. A színész azonban már a meghallgatás előtt sem volt meggyőződve arról, hogy a nőcsábász a megfelelő szerep a számára.

Ez volt életem egyik legfurcsább élménye. Mert tudjátok, milyen az, amikor meghallgatásokra jelentkezel. Jönnek a karakterfelosztással, meg ilyenek, és ezen a meghallgatáson konkrétan ez állt: »Barney, egy igazi belevaló fickó«. És emlékszem, hogy azt gondoltam, amikor kiderült, hogy erre a szerepre hallgatnának meg: »Ki a fene nézett rám, és gondolta azt, hogy 'belevaló fickó'?«. És csak úgy éreztem: »Ez hülyeség.«

 via The Things

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek