Starity

Minden évszakban bizonyít a vízálló poncsó, azaz az esőkabát

2022. december 18. 19:07   |   

Ki hallott már környezettudatos esőkabátról? Hiszen ha elsőre meghalljuk ezt a szót, akkor régimódi esőkabátra gondolunk, holott napjaink legújabb divatja erősen megváltoztatta ezt a képzetet. Ugyanis a fenntartható fejlődés és a környezetbarát életmódra való egyre nagyobb áttérés hatására a cégek és a környezettudatos emberek is változtatnak az életfilozófiájukon, és újrahasznosított műanyagból gyártanak holmikat.

hirdetés
Minden évszakban bizonyít a vízálló poncsó, azaz az esőkabát

Télen és nyáron is szárazon tart

Korunkban elmondható, hogy már nem tudunk az időjárással tervezni. Egy napon belül is előfordulnak szélsőséges hőingadozások, és jöhet egy gyors zivatar vagy órákig tartó zuhé. Az ecomoda.hu webáruház által forgalmazott színes és vidám esőkabátok, esőponcsók minden szempontból jó választást jelentenek kicsinek és nagynak egyaránt.

Azontúl, hogy a környezettudatos magatartás minden jegyét magán hordozza, teljesíti a legfontosabb vele szemben támasztott igényt is, azaz azt, hogy szárazon tart tetőtől talpig. Na jó, nem talpig, csak nagyjából combközépig, de ez a lényeges. Hiszen nincs szükség külön egy vastag vízálló télikabát felhúzására még pluszban, hanem elég ezt az esőponcsót felvenni, és védve lesz a fejünk, hajunk, felsőruházatunk, táskánk, sőt még a nadrágunk felső része is.

Ennél kisebb holmi nincs a táskádban

Mindamellett, hogy a vízálló réteggel kezelt ruhadarab hordása közben nem fogsz bőrig ázni, van egy további nagyon jó tulajdonsága, mégpedig az, hogy kis helyen is elfér. Ahogy a bevásárlószatyrok egy részét is össze tudod hajtogatni kicsire, úgy az ecomoda.hu által forgalmazott esőkabátokat is, így elfér a táskádban vagy akár egy kabátzsebben.

Az összecsukható poncsó a legnagyszerűbb találmány, amivel valaha is találkozhattunk, ráadásul mivel újrahasznosított műanyagból készül, hordásával tudatában lehetsz annak, hogy hozzájárulsz az ökológia lábnyomunk csökkentéséhez, amit magunk után fogunk hagyni a bolygónkon.

Az újra divatba jött ruhadarab

Nagyszüleink idejében olyan esőkabátokat lehetett kapni, amelyeket még akkor sem nagyon hordtak szívesen se a felnőttek, se a gyerekek. Nehéz volt az anyaguk, emiatt nem lehetett hová tenni, kényelmetlen volt hordani és magunkkal cipelni is. Ráadásul borzalmas színekben árulták őket, minden ötletet és mintát nélkülözve.

Az ecomoda.hu webáruházban kapható esőálló poncsók színesek, vidámak és a legváltozatosabb mintákkal vannak kiegészítve, így nemcsak a gyerekek szívét ejti rabul, hanem még a felnőttek is szívesen hordják ezeket a praktikus és ismét trendi ruhadarabokat. Választhatod a fekete alapon, színes madártollas változatot, vagy cicásat, kutyásat, netán méhecskéset. Az erdőket járók még erdei állatokkal tarkított mintásat is találhatnak maguknak.

Ha olyan a munkád, hogy sokat kell járkálni, emberekkel egyeztetni a szabadban, vagy csak annyi időre mész ki, míg összeszeded oviból, suliból a gyerekeket, akkor minden alkalomra nagyszerű választás egy esőponcsó. Természetesen kirándulások, utazások, túrázások nélkülözhetetlen kiegészítője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek