Starity

Courtney Love hazudott Brad Pittről?

2022. december 31. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Tegnap robbant a hír, hogy Brad Pitt miatt nem szerepelt Courtney Love a Harcosok klubjában. Egy forrás azonban most cáfolta mindezt.

hirdetés
Courtney Love hazudott Brad Pittről?
Fotó: IMDb

Courtney Love azzal vádolta meg Brad Pittet, hogy miatta távolították el őt az 1999-es kultikus Harcosok klubjából. Elmondása szerint neki kellett volna alakítania Marlát, akit később Helena Bonham Carter játszott el. A színésznő a legutóbbi interjújában fogalmazta meg a vádakat Pitt ellen. De úgy tűnik, az állításai nem igazak.

A legfrissebb sajtóértesülések szerint egy a filmen dolgozó forrás elmondta, hogy Courtney Love soha nem kapta meg az állást, hozzátéve, hogy meghallgatásra jelentkezett ugyan a Harcosok klubjára, de nem ajánlották fel neki a szerepet.

Nem rúghatnak ki olyan állásból, amelyet nem kaptál meg. Köztudott, hogy a szerepeket nem más színészek, hanem a rendező döntik el

 – tette hozzá a forrás.

Love korábban így nyilakozott a kirúgásról:

Kaptam egy telefonhívást. Megkaptam a szerepet. Az ügyvédek felhívták az ügyvédeimet. Ez az én szerepem... Megcsináltuk ezeket a felolvasásokat, Daviddel privátban átnéztem a dolgokat... Aztán a vezetékes telefonom hatkor csörgött. David Fincher volt az - tudtam, hogy ő lesz az. Én meg arra gondoltam: »Ne, ne, ne, ne, ne!« És igen, kirúgott. Mert nem engedtem, hogy Brad játssza Kurtöt.

Utalva ezzel arra, hogy korábban Brad Pitt és Gus Van Sant megkeresték őt egy életrajzi filmmel Kurt Cobainről, amit nem engedett, ez pedig a bosszú volt. 

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek