Starity

Kate Winslet közös projektje Sam Mendesszel

2010. december 03. 18:06   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő interjút adott a Daily Mail riporterének, Baz Bamigboynak, melyben többek között kifejtette a jövőbeli terveit is.

hirdetés
Kate Winslet közös projektje Sam Mendesszel

Az Oscar-díjas színésznő, Kate Winslet interjút adott a Daily Mailnek, melyben kiderül, hogy ő és két gyermeke – Joe és Mia – Londonban fognak élni a következő James Bond-film forgatása alatt, melynek rendezője Kate exférje, Sam Mendes lesz.

A színésznő elárulta, hogy nagyon jó barátok maradtak Sammel, annak ellenére, hogy elváltak; sőt olyannyira, hogy egy lakásban fognak élni, amíg be nem fejeződik a film londoni forgatása. „Ez mindkét gyermekemnek jót fog tenni” – nyilatkozta a színésznő.

A riporter alaposan kifaggatta Kate-et, ám mikor rákérdezett, hogy ő is fog-e szerepelni a filmben, mint Bond-lány, a színésznő nevetett egyet, majd tagadta a hírt. Elmondása szerint nem szeretne még egy közös filmet Sammel, de ennek ellenére szereti és mélyen tiszteli őt.

Kate az újságírónak elfecsegte, hogy még egy napig Chicagóban kell maradnia, hogy befejezhesse utolsó jelenetét a Contagion című thrillerfilmben, majd ezt követi 2011-ben Roman Polanski God of Carnage című filmje, amelyben Jodie Foster és Christoph Waltz lesznek a partnerei. A színésznő szerint a forgatás akár kilenc hétig is eltarthat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek