Starity

Ismerősei szerint Kylie Jenner és Travis Scott soha nem élt együtt

2023. január 12. 18:06   |   Szerző: Four

Kylie barátai szerint a híresség rendkívül dühös lesz, valahányszor hűtlenségi pletykák érkeznek a rapperről.

hirdetés
Ismerősei szerint Kylie Jenner és Travis Scott soha nem élt együtt
Fotó: kyliejenner/Instagram

Nemrég írtunk róla, hogy Travis Scott és Kylie Jenner ismét szakított, és bár a kapcsolatuk mindig is rizikós volt, a reality-sztár ismerősei szerint van esély arra, hogy újra összejöjjenek. 

Kylie Aspenben töltötte az ünnepeket a barátaival és a családjával. Jelenleg nincs együtt Travisszel. Több alkalommal szakítottak a múltban, és valószínűleg ez sem a vége a kapcsolatuknak.

- mesélte a People forrása. Az illető szerint "nagyon máshol tart" a két híresség:

Kylie a gyerekeire és a cégére koncentrál. Nem igazán szokott partizni, Travis viszont az ellentéte, ő imád bulizni. Egyértelmű, hogy más van középpontban náluk. Mindig is ez volt.

- a híresség ismerőse szerint Kylie és Travis kapcsolata sosem volt könnyű, és hozzátette, Jenner nagyon ki szokott akadni, valahányszor megjelenik egy hír arról, hogy a rapper hűtlen volt hozzá.

Oka van annak, hogy nem házasodtak össze. Mindig is hullámvasút volt a kapcsolatuk, és soha nem is éltek együtt. Mindkettejüknek külön otthona volt végig. 

Jenner és Scott 2017 környékén jött össze, ám többször is szakítottak. 2018-ban született meg Stormi lányuk, tavaly pedig a kisfiuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek