Starity

Amber Rose kijelentette, örök életére szingli maradna

2023. január 27. 10:10   |   Szerző: Four

A híresség egy podcastben árulta el, hogy a jövőbeli tervei közt egyáltalán nem szerepel a párkeresés.

hirdetés
Amber Rose kijelentette, örök életére szingli maradna
Fotó: amberrose/Instagram

Amber Rose-nak határozott véleménye van a magánéletéről: a híresség a "Sofia With an F" podcastben árulta el, hogy "örök életére szingli szeretne maradni".

A hátralevő életemben szeretnék szingli lenni. Nem akarom megosztani a házamat senkivel. Nem akarok senkit a gyerekeim körül. Nem akarok szexelni... Nem, fúj. Jól érzem magam egyedül. Nagy örülök, hogy nem kell megosztanom az ágyamat senkivel.

- mondta. 

Rose miután 2008-tól 2010-ig Kanye Westtel randizott, Wiz Khalifával lépett tovább, és 2013-ban összeházasodtak. Egy évvel később azonban elváltak kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Rose hozzátette, hogy azóta baráti a viszonya a rapperrel és közösen nevelik 9 éves fiukat, Sebastiant - bár a modell elárulta, a válása után még három évig minden nap sírt, mert nem volt túl a szakításukon.

2017-ben 21 Savage-dzsel kezdett randizni, de rövid idő után vége lett a kapcsolatnak, mert Amber még mindig a válását gyászolta.

2018-tól 2021-ig Alexander "AE" Edwardsszal randizott: a zenésszel azt követően lett vége a kapcsolatának, hogy kiderült, legalább 12 nővel csalta a férfi (amelyet Edwards később beismert). Egy közös gyermekük született, a most 2 éves Slash.

Érdekesség, hogy Edwards jelenleg Cherrel jár együtt, és sokak szerint el is jegyezte az énekesnőt, akit nemrég gyémántgyűrűvel az ujján fotóztak.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek