Starity

Aniston kivételt tesz a mexikói ételekkel

2010. december 04. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Aniston elárulta, kivételezik a mexikói étkekkel, olyannyira, hogy a hálaadásinapi menü is helyi specialitásokból állt.

hirdetés
Aniston kivételt tesz a mexikói ételekkel

Jennifer Aniston, a Jóbarátok egykori sztárja odavan a mexikói finomságokért. A színésznő mindig nagyon ügyel arra, hogy mi és mikor kerül az étkezőasztalra, ám a latin ország étkeivel mégis kivételt tesz.

Egy nemrég készült interjúban furcsa, ám annál viccesebb kérdést intéztek felé, miszerint sorolja fel az utolsó vacsorájának ételsorát. Jennifer elmosolyodott, és ennyit válaszolt:  „Chips, guacamole, quesadillas, enchiladas és egy nagy adag tostadasaláta. És persze nachos!”

Aniston kisasszony egyébként a hálaadást is mexikói birtokán töltötte, szűk baráti körben. Az ünnepi asztalra természetesen helyi specialitásokat szolgáltak fel.

„Jennifer az összes időt a barátaival töltötte, pihenéssel, evéssel és ivással. De minden nap edzett, például jógázott. Elképesztően fittnek látszott, és úgy tűnt, hogy nagyon jól érezte magát” – adta hírül a People magazin.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek