Starity

Mégsem válnak Cyrusék?

2010. december 04. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érdekes híresztelések keltek napvilágra a napokban a Cyrus-szülők válása kapcsán, ami azt is jelentheti, hogy a pár mégis úgy döntött, együtt marad. Miley és a testvérei végre fellélegezhetnek?

hirdetés
Mégsem válnak Cyrusék?

Nemrég arról olvashattunk, Tish Bret Michaels énekessel szűrte össze a levet, de arról is pletykálnak, hogy Miley egyre lázadóbb viselkedése rontotta meg a kapcsolatot a szülők között. Miley vajon azért lett depressziós, mert önmagát hibáztatja? Senki sem tudja biztosra. Most azonban újabb pletykákkal szembesültünk.

Billy Ray Cyrus október 26-án írta alá a válási papírokat – tehát 39 napja. De a tennesee-i jogszabály értelmében Tishnek már csak 30 napja van kitölteni, ami azt is jelentheti, hogy a pár úgy döntött, együtt marad. A Willaimson Country kancellária hivatalnokai jelentették be, hogy a válás az egyik részről már alá van írva, most már mindössze a nő beleegyezésére várnak.

„Tish, ha akarná, már régen megtehette volna” – nyilatkozták az ügyintézők, majd azt is elmesélték, hogy akkor, amikor 30 napon belül nem írja alá mindkét fél a papírokat, általában a válást le is szokták fújni. Cyrusék már 38-nál járnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek