Starity

Az NFC névjegykártyák választéka

2023. február 13. 19:07   |   

A korszerű névjegyekkel igazán könnyű dolog a kapcsolatteremtés. Az NFC évek óta jól működő technológia. Egy kártyaérintés az okostelefonnal, és máris átkerül minden névjegyadat egyik eszközről a másikra.

hirdetés
Az NFC névjegykártyák választéka

Miért is válasszunk ebből a kínálatból?

A választék kitűnő minőségű, színvonalas, dekoratív, egyedi kártyákból áll. Mind az Android, mind az iOS rendszerű készülékekkel kompatibilis, a fogadó applikáció nélkül is tudja menteni a névjegyet. Anyagukat tekintve műanyagból, fából, illetve fémből készült kártya is választható. Különlegesség, hogy a termékek között található olyan változat, amelyikre saját logónkat is feltölthetjük. 

Kártyavásárláskor biztosított egy applikáció, ami szükséges a működtetéshez. A kártyát egyszer kell aktiválni, ezután bármilyen telefonhoz érinthető, és máris átkerülnek az adatok a készülékre. A csomagban található egy egyedi kártya, valamint lényeges, hogy folyamatos fejlesztést és újdonságokat is biztosít.

A digitális névjegykártya előnyei közé tartozik többek között a gyors adatcsere, nem kell manuálisan bevinni a telefonszámokat, így biztosan nem lesz hibás a rögzítés. Használatával feleslegessé válik a több száz, több ezer kártya készíttetése, csak egyetlen egy darabra van szükség. Ezáltal hamar megtérül a befektetett összeg. Ha változás történik az adatokban, akármikor és akárhányszor módosítható. A néven, tituluson és az elérhetőségeiden kívül a social média fiókok is hozzáférhetőek lesznek. Teljesen egyedülálló módon akár bemutatkozó videók, valamint képek is csatolhatóak.

Felhasználók köre

  • Cégek, vállalatok - ennél a kategóriánál lehet a legtöbb költséget megtakarítani az elektronikus megoldással, mert nem kell újabb készletet felhalmozni.

  • Kisvállalkozók, egyéni vállalkozók - az elérhetőségek közlése ennél a csoportnál akár a fennmaradásukat is jelentheti.

  • Magánemberek - számos magánszemély bármely okból kifolyólag szeretné megadni telefonszámát vagy e-mail-címét vagy akár social media elérhetőségeit.

Egyre fontosabb a környezetvédelem

Ebből az aspektusból is tökéletes választás lehet az elektronikus névjegy. Több kutatás rámutatott már arra, hogy évente több milliónyi névjegykártya kerül nyomtatásra. Könnyen kiszámolható, hogy temérdek papírt használnak fel csak ezen termékekhez. Nagyjából háromnegyed részük szemétként végzi. Akinek sokat számít a környezet, illetve a természet védelme, egyre inkább szem előtt tartja, hogy ezt a megoldást részesítse előnyben.

Üzleti megbeszélésen vagy üzletkötéskor elmaradhatatlan, hogy névjegykártyát cseréljenek a felek. Ma még nem tudjuk biztosan, hogy a fizikai névjegykártya velünk marad-e hosszabb távon, de az adatcsere nem szűnik meg. Így a legokosabb döntés az lehet, ha a digitális kártyát választjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek