Starity

Ana de Armas szerint ma már nincsenek filmcsillagok

2023. február 20. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő kifejtette, miért gondolja úgy, hogy a mai világban már nincsenek filmsztárok.

hirdetés

Ana de Armasnak határozott véleménye van a hollywoodi celebvilágról: a színésznő a Varietynek kijelentette, ha tehetné, már most kitörölné az Instagramját, mert úgy érzi, a közösségi platformok miatt elveszett a filmcsillagok rejtélyessége.

A színésznő szerint az új generációk valószínűleg nem igazán értik a filmcsillag kifejezést:

Annyi információ van és túl sok dolgot osztunk meg magunkról. A filmcsillag fogalma régen valaki megfoghatatlant jelentett, akit az ember csak a képernyőn látott. Ez a rejtélyesség eltűnt. És nagyrészt mi magunk vagyunk felelősek ezért - ma már mindenki mindent megoszt magáról.

Ana elmondása szerint ő maga nem igazán aktív a közösségi felületeken:

Alig használom, mert úgy érzem, valami mindig elromlik a közösségi médiában. Ha rajtam múlna, már most letörölném az Instagramot, de nem tehetem.

- mondta, majd így folytatta:

Tudom, hogy nem csak színésznő vagyok. Vannak márkák, akikkel együtt dolgozom, és vannak más jellegű kötelezettségeim is. 

A színésznő hozzátette, Szöszi című filmjét például Instagramon is promótálta, ám a magánéletét szeretné privátan kezelni.

Rizikós dolog ez, mert úgy érzed, hogy meg kell osztanod valami személyeset az emberekkel annak érdekében, hogy fenntartsd az érdeklődésüket. Meg kell taláni az egyensúlyt, és ezt elég nehéznek találom.

- mondta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés

 

via BuzzFeed 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek