Starity

Kylie Jenner úgy érezte, sosem fog elmúlni a szülés utáni depressziója

2023. február 23. 12:12   |   Szerző: Four

A reality-sztár bevallotta, mindkét gyereke születése után depresszióba esett.

hirdetés

Kylie Jenner az olasz Vanity Fair hasábjain mesélt arról, hogy mindkét gyermeke érkezését követően szülés utáni depresszióval küzdött - és sokáig úgy érezte, sosem fog elmúlni ez az állapot. 

Jenner szerint kisfia születése után kezelhetőbb volt a helyzet, ám kislánya esetében nagyon nehéz volt. (A hírességnek 2018-ban született meg Stormi lánya és 2022 kisfia, Aire.)

A reality-sztár azt tanácsolta a hozzá hasonló cipőben járó anyukának, hogy "éljék meg a pillanatot, még ha fájdalmas is" és "éljék túl a változást annak fényében, hogy nem kell tartaniuk az utóhatásától".

Azt tanácsolnám nekik, hogy ne gondoljanak túl semmit, éljék meg az érzelmeiket a lehető legteljesebben. Tudom, hogy abban az időszakban úgy tűnik, hogy ez az egész sosem fog véget érni, hogy a tested sosem lesz olyan mint régen, és te sem leszel olyan mint régen. De ez nem igaz: a hormonok, és az érzelmek abban az időszakban sokkal erősebbek nálad. 

A híresség már korábban is nyilatkozott szülés utáni depressziójáról: elmondása szerint fia születése után három hétig sírt.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek