Starity

Brendan Fraser: "Köszönöm, hogy kaptam egy kreatív mentőövet"

2023. március 13. 20:08   |   Szerző: Four

Idén a színész kapta meg a Legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat.

hirdetés

Arról már írtunk, hogy Michelle Yeoh történelmet írt az Oscar-gálán, ám az idei díjátadó másik nagy visszatérője Brendan Fraser volt, aki a Legjobb férfi főszereplőnek járó szobrocskát nyerte el. 

A híresség A bálna című produkcióban nyújtott alakításáért kapott díjat, amelyet megható beszédben köszönt meg:

Szóval így néz ki a multiverzum! Istenem, köszönöm a Filmakadémiának ezt a megtiszteltetést, és az A24 stúdiónak, hogy ilyen erős filmet csináltak. Hálás vagyok Darren Aronofskynak, hogy dobott nekem egy kreatív mentőövet, és kihúzott engem A bálna nevű hajóra. (...)

Fraser emellett megtiszteltetésnek vette, hogy a többi jelölttel együtt szerepelhetett a kategóriában, majd megköszönte a kollégái munkáját.

30 éve kezdtem el ezt a szakmát, és a siker nem jött könnyen, de volt egyfajta készség, amelyet nem értékeltem akkoriban, amíg el nem apadt. Ezért aztán szeretnék köszönetet mondani az elismerésért. Mert nem tudtam volna végigcsinálni a stáb nélkül.

- mondta, majd így folytatta:

Olyan mintha egy búvárexpedícióban vennék részt az óceán mélyén, és az oxigén a szeretteimtől jön, a fiaimtól, Holdentől, Lelandtől és Griffintől. Szeretlek Griffey. A menedzseremtől, JoAnne Colonnától, a PR-osomtól Jennifer Plante-től és a társamtól, Jeanne-től. Köszönöm mindegyikőtöknek. Hálás vagyok nektek, szép estét!

- mondta.

Fraser mellett Austin Butler (Elvis), Colin Farrell (A sziget szellemei), Paul Mescal (Aftersun) és Bill Nighy (Living) volt jelölve a kategóriában.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek