Starity

Különleges ajándékok az elcsépeltek helyett: adj emléket ajándékba!

2023. március 20. 14:02   |   

Amikor szeretteink születésnapja vagy valamilyen más alkalom közeleg, például évforduló, Valentin nap vagy karácsony, a legtöbben bizony vakarni kezdjük a fejünket. “Mégis mit adjak, ami nem elcsépelt, vagy nem kerül be már másnap egy szekrénybe, elfelejtve?” Nos, ajándékozni bizony nem egyszerű feladat, ha egy hozzánk közel álló személyről van szó. Cikkünkben megosztunk néhány ajándék ötletet, amelyek biztosan nem hevernek majd egy szekrény mélyén pár nap után.

hirdetés
Különleges ajándékok az elcsépeltek helyett: adj emléket ajándékba!

Utazás

Amikor ajándékozni készülünk, először leginkább tárgyi ajándékokban gondolkodunk, hiszen azok maradandónak tűnnek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy élmény ne lehetne maradandó, sőt! Nézz ki egy helyet belföldön vagy akár külföldön és ajándékozz egy feledhetetlen utazást!

Tipp: Ha szülinapi ajándéknak szánod, már a nagy nap előtti napokban elkezdhetsz titokzatosan jeleket küldeni, amelyek a kiválasztott országra vagy városra utalnak.

Egyedi vászonkép

Egy saját fotóból készült egyedi vászonképpel sohasem lehet mellélőni! Válassz ki egy közös fotót, vagy amelyikről tudod, hogy az ünnepeltnek kedves és készíttess vászonképet a vászonképvilág.hu-n. Ezt kiteheti a falára és mindig örömmel tölti el, mikor ránéz.

Tipp: Ha aggódsz amiatt, hogy az ajándékozott esetleg nem szeretne majd szöget ütni a falba, szerezd be a Vászonképvilág egyedi tervezésű Cansole-ját, amivel fúrás vagy szög nélkül stabilan rögzítheti a képet otthona falán.

DIY ajándékok, avagy csináld magad

Amit minden ajándékozott igazán értékelni tud, az az ajándékozó befektetett energiája és ideje. Hogy nemcsak megvett valamit a boltban, hanem ötletelt, utánajárt, majd nekiült és elkészítette. Gondold végig, minek örülne.

Készíthetsz valamilyen ételt, például süteményt vagy granolát, amit szépen becsomagolsz. Ha szeretsz barkácsolni, adhatsz valamilyen saját munkát, amelyet díszként vagy akár hasznos tárgyként elhelyezhet az otthonában. De gondolkodhatsz jó előre is és ültethetsz fűszernövényeket vagy egyéb szobanövényeket, amike nemcsak jól mutatnak, de a főzéshez hasznát is veszi. Mindemellett pedig rád gondolhat, miközben gondozza, öntözi őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

kép ajándék ötlet
hirdetés

Ajánlott cikkek