Starity

Khloe Kardashian újra összemelegedett csalfa exével?

2023. április 03. 18:06   |   Szerző: Four

Talán újra összejött hűtlen szerelmével a híresség: két közös gyerekük van.

hirdetés
Khloe Kardashian újra összemelegedett csalfa exével?
Fotó: khloekardashian/Instagram

Khloe Kardashian és Tristan Thompson talán újra elkezdték kerülgetni egymást: a sportoló és a reality-sztár kislányának, True-nak hétvégén volt a születésnapi partija, amelyre ezúttal a férfi is hivatalos volt.

Kardashian ugyan nem posztolt róla, de a sasszemű rajongók kiszúrták Thompsont egy fotó hátterében: miközben Khloe egyik jóbarátja, Malika Haqq Kris Jennerről posztolt, a kép hátterében ott állt Tristan. 

Habár Kardashian korábban többször nyilatkozott arról, hogy továbbra is szingli - lehetséges, hogy valami újra elkezdődött közte és csalfa exe között. A sportolóról egyébként Khloe nemrég egy hosszú írást posztolt: egészen pontosan születésnapi köszöntőt írt neki, amelyben nem győzte dicsérni, hogy milyen jó apa. (Mindeközben Maralee Nichols, Thompson egykori szeretője továbbra is állítja, hogy a sportoló nem hajlandó találkozni az afférjukból született kisgyermekkel.)

Boldog születésnapot &realtristan13! Valóban te vagy a legjobb apa, testvér és nagybácsi. A szereteted, a figyelmed, a buta táncaid, öleléseid és kocsikázásaid, az esti lefektetési rutinod, az, ahogy ott vagy a gyerekek mellett. A fentiek mind rengeteget jelentenek a kis családodnak. A születésnapi kívánságom neked, hogy továbbra is próbálj változni, gyógyulni, formálódni. Légy erős, türelmes és szabad. Továbbra is töltsd el büszkeséggel a lelked és az édesanyád. Boldog szülinapot apuka.

- írta korábban Khloe.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek