Starity

Machine Gun Kelly és Megan Fox Hawaii szigetén próbálják megmenteni a kapcsolatukat

2023. április 04. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő és a zenész csúnya botrányba keveredett, azóta kérdéses, hogy együtt maradnak-e.

hirdetés
Machine Gun Kelly és Megan Fox Hawaii szigetén próbálják megmenteni a kapcsolatukat
Fotó: hu.depositphotos.com

Habár korábban arról írtunk, hogy Machine Gun Kelly és Megan Fox kapcsolata a szakítás szélére került, és jelenleg szünetet tartanak - úgy tűnik, minden szalmaszálba kapaszkodnak és próbálják megmenteni a szerelmüket. 

A TMZ információi szerint ugyanis Foxot és MGK-t a héten Hawaii szigetén, a Four Seasons Hotelben fotózták. A szemtanúk szerint a pár körülbelül egy óráig vacsorázott az étteremben, majd odaköszöntek a rajongóiknak, aztán elmentek. A zenésszel és a színésznővel tartott egyébként MGK kislánya, a 13 éves Casie is.

A párról februárban érkezett a hír, hogy valamin nagyon csúnyán összevesztek, Fox akkori posztjai pedig arra utaltak, hogy MGK megcsalta őt - ezt azonban végül cáfolta a sztár. Azt továbbra se tudni, hogy mi okozta a vitát kettejük között, de egyes ismerőseik szerint olyan rossz lett a viszonyuk, hogy egy ideig nem igazán kommunikáltak. Fox barátai szerint azonban a színésznő tényleg szerelmes a zenészbe - és bár nemrég Noah Centineóval flörtölt, szeretné megmenteni a jegyességüket. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek