Starity

J.Lo italmárkát alapított, sokan csalódtak benne

2023. április 06. 18:06   |   Szerző: Four

A híresség alkoholos italt promótál, a rajongói pedig csalódtak benne emiatt.

hirdetés
J.Lo italmárkát alapított, sokan csalódtak benne

Jennifer Lopezben több rajongója is csalódott: a színész-énekesnő ugyanis ezúttal sajátmárkás alkoholos italt promótált, dacára annak, hogy többször is nyilatkozott arról, mennyire fontos része az életének, hogy nem iszik alkoholt. 

Lopez a "Delola" nevet adta a márkájának, amelyet elmondása szerint az olaszországi partok eleganciája inspirált.

Évtizedeken át keményen dolgoztam, és egyre inkább rájövök, hogy milyen fontos élvezni az életet. Szerettem volna alkotni valami jobbat - valamit, ami finomabb, jobb hozzávalókból készül, és amit szívesen iszogatnék a családommal, barátaimmal. Ez a Delola.

- jelentette ki új posztjában a híresség.

Azonban amint kirakta a felvételt, máris több felháborodott komment érkezett Instagramra:

"Ó, hűha. Ez elég nagy csalódás. Miért nem egy alkoholmentes italt alkottál, ha már többször is nyilatkoztál az alkohol negatív hatásairól és arról, hogy te magad sem iszol? Nagyon nem illik ez az imidzsedhez, őszintén érdekel, miért árulsz alkoholt."

- írta az egyik kommentelő.

"J.Lo, te nem iszol. Ez tudott dolog, és többször is rámutattál. Úgy értem... persze, értem, a pénz az pénz - de mama, te nem iszol alkoholt."

- jelentette ki egy másik kommentelője.

"De te szó szerint nem iszol? Ez csak a pénzről szól.

- tette hozzá egy újabb fan.

A csalódott megjegyzések között pedig egy rajongó például arra volt kíváncsi, Lopez miért döntött alkoholmárka mellett annak fényében, hogy a férjének rendszeresen meggyűlt a problémája az itallal, és emiatt nem egyszer rehabilitációs központba került:

"A vita kedvéért: persze, ez üzlet, és a pénzről szól. De akkor is iszonyatosan hamisnak tűnik, hogy alkoholt promótál "éljünk egy kicsit" felkiáltással, aztán arról beszél, hogy milyen rosszat tesz az alkohol a bőrnek, és az ő életstílusába ez nem fér bele (nem beszélve Ben múltbéli problémáiról)."

- írta az illető.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek